- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
kçle kadınlar dediği sunni olmayan diğer mezhepler,ve gayri müslim kadınları köle yapıyorlar..halbuki ışıda dünyanın her yerinden katılan adamlar ayda 5 bin maaş karşılığında katılıyor..tek amaçta petrol savaşı Müslümanlık falan hikaye..Müslümanlık kisvesi altında çıkar gözetmek ve zulm..namussuzlar
tövbe tövbe,dini alet etme modası şimdi,ahir zamanmı yaklaştıkiiğrenç iğrenç iğrenç
kadınlara mal muamelesi yapıyor pis sapıklar birde islami kurallara uygunmuş öyle mi
tövbe tövbe,dini alet etme modası şimdi,ahir zamanmı yaklaştıki
Yazının her cümlesi igrenç. Müslümanların eline güç geçmez umarım hiçbir zaman.
Bunları yapanlar müslüman değil. Gerçek müslüman olan içinde adalet olmayan hiçbirşey yapmaz.
Hep aynı laf...
O halde size elinize bir kuran meali alıp okumanızı tavsiye ederim. Bakın bakalım Allah müslümanlara neleri emretmiş, nasıl olmalarını emretmiş. Adına müslüman diyen herkes müslüman değildir. Müslüman gibi yaşayan kişi müslümandır. İyi ben de müslüman kimliğimin ardına saklanıp türlü pislikler yapayım. Bütün müslümanlar kötülensin. Ne kadar mantıklı geliyor size? Bilmeden ahkam kesmek kolay belki bilgilenir öyle yorum yaparsınız.
Yani şimdi tavsiyene uyar meal alırsam ve burada tartışırsak biraz zararlı çıkarsın. Bu adamlar da yazmış zaten ''islami kurallara uygundur'' diye. Boş yere bunu söylemediklerine emin olabilirsin.
Ayrıca tüm müslümanlar kötüdür diye bir şey de söylemedim ben. Senin yorumun bırak mantıgı, dinen bile yanlış. Diyelim ki bu yaptıkları islama aykırı... Böyle bile olsa, bu durum ''müslümanlar da günah işleyebilir, ahlaksızlık yapabilir'' anlamına gelir. Yani yine senin dinine göre, birisi sırf müslüman diye; ahlaksızlık yapmayacak degildir, tecavüz etmeyecek degildir, öldürmeyecek degildir. Bunu söyleyen senin dinin. Sen daha bu basit şeyi dahi bilmiyorsan ben ne yapabilirim? Hatta aklına daha rahat gelsin diye söyliyim; Tövbe diye bir şey hatırladın mı? Sürekli tövbe et denir... Niye sence? Müslüman asla günah işlemeyecekse, asla bu tarz şeyleri yapmayacaksa, Kuran niye tövbe et diye nasihat eder müslümanlara?
Yani mesele şu; ahlaksızlık yapanı, tecavüz edeni, öldüreni görünce hemen müslüman degil diye yaftalıyorsunuz. Niye? Adam müslüman işte, ve bunları yapmaya da devam ediyor. ''müslümandan kötülük gelmez'' lafı saçmalıktan başka bir şey degil. Her insan gibi müslüman da kötülük yapabilir. Ama bu lafa çok takıldıgınız için zaten, her din tüccarını da iyi biri zannediyorsunuz. Adam müslüman ama çalıyor çırpıyor, nikahsız birliktelikler yaşıyor falan... Ama müslüman işte...
Sen başkasını yaptıgı ahlaksızlıklardan ötürü islamdan aforoz edemezsin. Buna zaten şirk deniyor, başkasını dinden aforoz etmeye yani... Hem bir başkası da gelir seni örtü takmıyorsun diye aforoz eder sonra, ya da çarşaf giymiyorsun diye ya da namaz kılmıyorsun diye... vs.
Hem mantık hem dini açıdan yanlışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?