• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞİD'in dağıttığı "Seks kÖLESİ" nasıl kullanılır rehberi..

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
IŞİD'in militanları için "seks kölesi" olarak kullandıkları esir kadınlara nasıl davranmaları gerektiğini detaylı olarak anlatan bir rehber yayımladığı ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Birce Boran'ın haberine göre “Köle alımı ile ilgili soru ve cevaplar” başlıklı rehberin IŞİD’in basım evi Al-Himma tarafından basıldığı ve 3 Aralık’ta militanlara dağıtıldığı açıklandı.

Uzmanlar, rehberin militanlara yaz aylarında örgüt tarafından ele geçirilen Yezidi kadınlarına nasıl davranmaları gerektiğini öğretmek için yazıldığını tahmin ettiklerini söyledi.
Rehberde sadece inançsız kadınların seks kölesi olarak kullanılabileceğinin altı çizilirken, köle kadınlarla “cinsel ilişkiye girmenin ve onları alıp satmanın” İslami kurallara uygun olduğu öne sürüldü. Rehberde militanların ele geçirdikleri bakire kadınlarla hemen cinsel ilişkiye girebileceği ancak “Kadının bakire olmaması durumunda cinsel ilişkiye girmeden önce rahminin temizlenmesi gerektiği” iddia edildi.

ABD merkezli Ortadoğu Medya Araştırmaları vakfının ele geçirip internet sitesinde yayımladığı rehberde militanların ergenliğe ulaşmamış kölelerle cinsel birleşme yaşamaması gerektiği ancak onlardan “cinsel birleşme yaşamadan” faydalanabilecekleri belirtildi.

Akraba olan kadınların aynı kişi tarafından köle olarak alınabileceğini ifade eden rehber, “Bir erkeğin akraba olan köle kadınlarla aynı anda cinsel ilişkiye girmemesi gerektiğini” belirtti. Rehberde seks kölesi olarak kullanılan kadınların “Diğer tüm mallar gibi kişinin ailesine miras bırakılabileceği” belirtilirken, bir oğulun babasından miras aldığı bir köle ile cinsel ilişkiye girmemesi, sadece kadının hizmetlerinden yararlanması gerektiği de bildirildi.

Köle kadınların disiplin amacıyla dövülebileceğinin belirtildiği rehberde, “İşkence ve zevk amaçlı dayak atmanın ise yasak olduğu” açıklandı.

erkeğin akraba olan köle kadınlarla aynı anda cinsel ilişkiye girmemesi gerektiğini”
manyakmı bunlar?:KK14:

kçle kadınlar dediği sunni olmayan diğer mezhepler,ve gayri müslim kadınları köle yapıyorlar..halbuki ışıda dünyanın her yerinden katılan adamlar ayda 5 bin maaş karşılığında katılıyor..tek amaçta petrol savaşı Müslümanlık falan hikaye..Müslümanlık kisvesi altında çıkar gözetmek ve zulm..

Hep aynı laf...

O halde size elinize bir kuran meali alıp okumanızı tavsiye ederim. Bakın bakalım Allah müslümanlara neleri emretmiş, nasıl olmalarını emretmiş. Adına müslüman diyen herkes müslüman değildir. Müslüman gibi yaşayan kişi müslümandır. İyi ben de müslüman kimliğimin ardına saklanıp türlü pislikler yapayım. Bütün müslümanlar kötülensin. Ne kadar mantıklı geliyor size? Bilmeden ahkam kesmek kolay belki bilgilenir öyle yorum yaparsınız.

O halde size elinize bir kuran meali alıp okumanızı tavsiye ederim. Bakın bakalım Allah müslümanlara neleri emretmiş, nasıl olmalarını emretmiş. Adına müslüman diyen herkes müslüman değildir. Müslüman gibi yaşayan kişi müslümandır. İyi ben de müslüman kimliğimin ardına saklanıp türlü pislikler yapayım. Bütün müslümanlar kötülensin. Ne kadar mantıklı geliyor size? Bilmeden ahkam kesmek kolay belki bilgilenir öyle yorum yaparsınız.

Yani şimdi tavsiyene uyar meal alırsam ve burada tartışırsak biraz zararlı çıkarsın. Bu adamlar da yazmış zaten ''islami kurallara uygundur'' diye. Boş yere bunu söylemediklerine emin olabilirsin.

Ayrıca tüm müslümanlar kötüdür diye bir şey de söylemedim ben. Senin yorumun bırak mantıgı, dinen bile yanlış. Diyelim ki bu yaptıkları islama aykırı... Böyle bile olsa, bu durum ''müslümanlar da günah işleyebilir, ahlaksızlık yapabilir'' anlamına gelir. Yani yine senin dinine göre, birisi sırf müslüman diye; ahlaksızlık yapmayacak degildir, tecavüz etmeyecek degildir, öldürmeyecek degildir. Bunu söyleyen senin dinin. Sen daha bu basit şeyi dahi bilmiyorsan ben ne yapabilirim? Hatta aklına daha rahat gelsin diye söyliyim; Tövbe diye bir şey hatırladın mı? Sürekli tövbe et denir... Niye sence? Müslüman asla günah işlemeyecekse, asla bu tarz şeyleri yapmayacaksa, Kuran niye tövbe et diye nasihat eder müslümanlara?

Yani mesele şu; ahlaksızlık yapanı, tecavüz edeni, öldüreni görünce hemen müslüman degil diye yaftalıyorsunuz. Niye? Adam müslüman işte, ve bunları yapmaya da devam ediyor. ''müslümandan kötülük gelmez'' lafı saçmalıktan başka bir şey degil. Her insan gibi müslüman da kötülük yapabilir. Ama bu lafa çok takıldıgınız için zaten, her din tüccarını da iyi biri zannediyorsunuz. Adam müslüman ama çalıyor çırpıyor, nikahsız birliktelikler yaşıyor falan... Ama müslüman işte...

Sen başkasını yaptıgı ahlaksızlıklardan ötürü islamdan aforoz edemezsin. Buna zaten şirk deniyor, başkasını dinden aforoz etmeye yani... Hem bir başkası da gelir seni örtü takmıyorsun diye aforoz eder sonra, ya da çarşaf giymiyorsun diye ya da namaz kılmıyorsun diye... vs.

Hem mantık hem dini açıdan yanlışsın.

Yani şimdi tavsiyene uyar meal alırsam ve burada tartışırsak biraz zararlı çıkarsın. Bu adamlar da yazmış zaten ''islami kurallara uygundur'' diye. Boş yere bunu söylemediklerine emin olabilirsin.

Ayrıca tüm müslümanlar kötüdür diye bir şey de söylemedim ben. Senin yorumun bırak mantıgı, dinen bile yanlış. Diyelim ki bu yaptıkları islama aykırı... Böyle bile olsa, bu durum ''müslümanlar da günah işleyebilir, ahlaksızlık yapabilir'' anlamına gelir. Yani yine senin dinine göre, birisi sırf müslüman diye; ahlaksızlık yapmayacak degildir, tecavüz etmeyecek degildir, öldürmeyecek degildir. Bunu söyleyen senin dinin. Sen daha bu basit şeyi dahi bilmiyorsan ben ne yapabilirim? Hatta aklına daha rahat gelsin diye söyliyim; Tövbe diye bir şey hatırladın mı? Sürekli tövbe et denir... Niye sence? Müslüman asla günah işlemeyecekse, asla bu tarz şeyleri yapmayacaksa, Kuran niye tövbe et diye nasihat eder müslümanlara?

Yani mesele şu; ahlaksızlık yapanı, tecavüz edeni, öldüreni görünce hemen müslüman degil diye yaftalıyorsunuz. Niye? Adam müslüman işte, ve bunları yapmaya da devam ediyor. ''müslümandan kötülük gelmez'' lafı saçmalıktan başka bir şey degil. Her insan gibi müslüman da kötülük yapabilir. Ama bu lafa çok takıldıgınız için zaten, her din tüccarını da iyi biri zannediyorsunuz. Adam müslüman ama çalıyor çırpıyor, nikahsız birliktelikler yaşıyor falan... Ama müslüman işte...

Sen başkasını yaptıgı ahlaksızlıklardan ötürü islamdan aforoz edemezsin. Buna zaten şirk deniyor, başkasını dinden aforoz etmeye yani... Hem bir başkası da gelir seni örtü takmıyorsun diye aforoz eder sonra, ya da çarşaf giymiyorsun diye ya da namaz kılmıyorsun diye... vs.

Hem mantık hem dini açıdan yanlışsın.

Sizinle oturup polemiğe girecek değilim. Ne anlatsam boş olacağını şu yorumunuzla kanıtlamış oldunuz. Öyle bir nefret var ki içinizde anlatılmak istenen şeyi anlamadığınız gibi başka yerlere yamamaya çalışıp bir de aklınızca beni haksız çıkarıyorsunuz.

Size çok güzel cevaplar verebilirim ancak konu çok derin olduğu, çok uzun süreceği, burada anlatmamla size birşey kazandırabileceğimi düşünmediğim için gerek duymuyorum. Ben kimseyi dinden haşa afaroz edecek yetkiye elbetteki sahip değilim. Buna ancak Allah karar verir. Ama Allah kitapta hangi durumlarda islamdan çıkılacağını anlatmış zaten. Ben kitaba dayanarak yorum yaptım. İşte elinize alıp okumuş okumanın ötesinde idrak etmiş olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Sadece üzüldüm bu oyuna geldiğiniz için müslüman olun ya da olmayın.

Back