• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IŞİD: Türk devletiyle masaya oturduk

Kerry: Rehineler kurtarıldı, daha fazla destek bekliyoruz
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, 49 rehinenin kurtarılmasından sonra Türkiye’nin IŞİD’e karşı mücadelede atacağı adımların güçlenmesini beklediklerini dile getirdi.
MSNBC’ye kısa bir demeç veren ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, 46 Tük vatandaşı ve 3 Iraklının IŞİD’in elinden kurtarılmasından sonra, NATO’nun IŞİD ile olan mücadelesinde Türkiye’nin birliğin bir üyesi olarak daha güçlü adımlar atmasını beklediklerini açıkladı.

Kerry, NATO konferanslarına katılan Türkiye’nin radikal selefi terör örgütü IŞİD’e karşı yapılacak operasyonlarda yardım edeceğini taahhüt ettiğini; ancak rehinelerden dolayı yeterli yardımın yapılamadığını söyledi.
tahmin ettiğimiz şey yani...
bende hangi gazetede okudum şu an hatırlamıyorum...
Işıde karşı açılan savaşta biz yer almıycaz diye söz verip rehineleri kurtarmışız...

Olsun, eskiden Avrupa ile masaya oturduk haberleri yapilirdi, artik PKK ile, ISID ile masaya oturma haberleri yapiliyor, cag atladik, ondandir.

Rehineler kurtarılsa bir dert kurtarılmasa ayrı dert :KK53: 49 canımız kurtulmuş hala senaryo peşindeyiz...Yav he he :KK69:
bu işler oldu bittiye gelince arkasından bize düşünmeden yav he he demek düşüyo dimi öyle güzel milletiz ki beynimizi saklıyoruz.
siz gerçekten hiç bi karşılık vermeden o psikopatların ikna olduğuna inanıyosanız yav he he....

gerçekten anlam veremiyorum bu psikopatların adını cismini ilk duyup tanıdığımda kamyon kasasında 3 deli sorgusuz sualsiz yoldan geçenleri öldürüyordu ama nedense bizim 49 rehinemiz sag salim geldi...bilmediğimiz bişeyler var ortalıkta inşallah sonu kötü olmaz...

vatandaş olarak bildiğimiz ne var allasen? :KK25:

her işleri gizli saklı. ortaya çıkanlar da hep montaj. :)

vatandaş olarak bildiğimiz ne var allasen? :KK25:

her işleri gizli saklı. ortaya çıkanlar da hep montaj. :)
Gülay aylar önce ışıd yazıyordu..ne öngörü varmış kızda..:KK57:
siyasetle fazla iilgili diyordum..1..2 ay sonra işin aslı çıktı ortaya..dua edelim kimseye zulm yapmaya fırsat bulamasınlar..

Back