- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Başka türlü nasıl kurtarılabilirdi rehineler . Hiç tanındık diye falan sevinmeyin katiller sizi
Nasıl bir karşılık aldılar merak ediyorumBu psikopatların hiçbir karşılık almadan ikna olduklarına nedense inanmıyorum...
Ama kurtulanlar için çok sevindim...
ay üzüldün biliyorum sağ gelmelerine ama yapacak bir şey yok.
gerçekten anlam veremiyorum bu psikopatların adını cismini ilk duyup tanıdığımda kamyon kasasında 3 deli sorgusuz sualsiz yoldan geçenleri öldürüyordu ama nedense bizim 49 rehinemiz sag salim geldi...bilmediğimiz bişeyler var ortalıkta inşallah sonu kötü olmaz...Nasıl bir karşılık aldılar merak ediyorum
gerçekten anlam veremiyorum bu psikopatların adını cismini ilk duyup tanıdığımda kamyon kasasında 3 deli sorgusuz sualsiz yoldan geçenleri öldürüyordu ama nedense bizim 49 rehinemiz sag salim geldi...bilmediğimiz bişeyler var ortalıkta inşallah sonu kötü olmaz...
Kurtlar Vadisi nde Polat neden kurtarmadı. Çuvalı kafamıza giyince Polat intikamımızı almıştı.İşin içinde 3. bir aktör olabilir
Kurtlar Vadisi nde Polat neden kurtarmadı. Çuvalı kafamıza giyince Polat intikamımızı almıştı.
Yeni sezonu bu hafta başladı, önümüzdeki hafta belki bu konuya yer verirler, sıkı takipçisiyim, o bizim baş kahramanımız, başın sıkışınca Polat diye sesleniyorsun geliyor, espri bir yana da hazır sözü edilmişken yazmak istedim, bu kurgu dizi yüzünden birtakım semboller çıktı piyasaya, hatta o sembolü taksilerin arkasına bile yapıştıranlar oluyormuş, sembol tümüyle uydurmaca ama ne yazık ki gerçek sanıp inatla eski Türk İstihbarat Teşkilatının simgesi olduğunu iddia edip gerçeklere kulak tıkayanlar varmış, kurgu yüzünden olmadık şeylere inanlar çoğalmış, hatta söylentiler o kadar artmış ki, Teşkilatı Umumiye bile konuşulur olmuş, hatta yetmemiş M. Akif Ersoy'un Teşkilatı Umumiye'ye başkanlık yaptığı gibi asılsız dedikodularda almış başını gitmiş.
Bu film hayal ürünüdür diye yzıyor zaten başlangıcında. Ama bizlerin hayatı hayal ürünü olmasın.
Konu dağılmış oldu ama kıssadan hisse olsun, dizilere çok mana yüklenilmesin, adamlar bir sembol oluşturup o sembolü yüzük, sticker yapıp kazancına bakıyor.
Diziler gerçek değildir, oynayanlarda teşkilat üyesi değildir, dizidir deyip seyredilip geçilsin
Dizilerden çok program seyretmeyi seviyorumTarihin Arka Odası'nı izlemişiniz ne güzel..
Zaten başlangıcında bu dizi hayal ürünüdür diye belirtiyor. Bizlerin hayatı da hayal ürünü olmamalı
benimde aklıma aynı şey geliyor...İşin içinde 3. bir aktör olabilir
Eğer orta da bir operasyon varsa Başbakan Davutoğlu böyle bir ciddi operasyon sırasında nasıl geziye çıkabiliyor haberi olsa yarım bırakacağı bir geziye niye çıksın erteleyebilirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise satır arasında "IŞİD e karşı operasyonlara orada esir durumda 49 canımız olduğu müddetçe aktif destek veremezdik, bunu ifade ettik" dedi ve bazı diplomatik pazarlıkların yapıldığını ima etti. Pekala şimdi IŞİD e karşı operasyonlara destek verebilir bir konuma mı geldik? Bu pozisyona gelmemizi biz mi istedik yoksa başka birileri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?