- 14 Mart 2013
- 7.552
- 3.667
- 448
Waris Dirie'nin kitabını okumuştum bu konuyla ilgili.
Nasıl acılar çektiğini, neler yaşadığını anlatmış. O kitaba kadar böyle bişeyden haberim yoktu.
Kulaktan dolma duymuştum, ama ilk o kitapla araştırdım.
Gerçekten bu insanlığa aykırı bişey. Küçücük bi delik bırakıyorlar, işerken bile dakikalarca acı çekiyorsun tuvalette.
Bu İşıdın Allah bin belasını versin, kendi kendine ülke kurdular. Kimse ses çıkaramıyor. Bu vahşeti ordaki kadınlara yaşatacaklar demek, lanet olsun böyle dünyaya!!
burda bi üye yine böyle bi konu açıldığında sünnetin kadınların daha çok zevk alması için yapıldığını, klitorisin sadece üstteki derisinin kesildiğini yazmıştı kimdi hatırlamıyorum şimdi. islamda varmış öyle demişti...
hadi ya hangi hadis hangi ayet merak ettim açıksası, üye gelip söylese keşke
iyiki bize denk gelmemmiş öyle bişey, hayal etmesi bile korkunç
burda bi üye yine böyle bi konu açıldığında sünnetin kadınların daha çok zevk alması için yapıldığını, klitorisin sadece üstteki derisinin kesildiğini yazmıştı kimdi hatırlamıyorum şimdi. islamda varmış öyle demişti...
yok öyle bir saçmalık.Kim diyorsa inanmayın
kitabın adı benim ülkem mi yasemin, okumak istiyorumm
Col cicegiydi canim, hatta filmi de var ayni adla.
araştırdıkça gözlerim açılıyor cidden:
Hallal60,
Bu konuyu okudum arastirdim. Kiz sunneti gercekten temizik icin tavsiye edilesi birsey. Kimileri konu hakkindaki hadisler icin zayif demis. Oyle olsa bile, 4 mezhep imamamindan hic birinin kiz sunnetini reddetmemesi kiz sunnetinin uygulanmasi icin yeterli sebep.
Fakat sormak istedigim su: sunnet olmak istesek bile bunu nasil yapacagiz? Hepimizin Misir'a gitmesi mumkun degil. Ornegin benim yasadigim sehir olan Ankarada hanimlari sunnet eden ehil kisiler var mi? Ne kadar surede iyilesir? Cevabin icin simdiden tesekkurler.
Berra
Konu daha önce "Genital Estetik" başlığı altında açılmış bizat yaptırmak zorunda kalanlar tavsiye etmiyor, oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/i%C3%A7-dudaklar%C4%B1ndan-utanan-varm%C4%B1.371121/page-28#post-17479141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?