IŞİD kadınları sünnet ettiriyor

Waris Dirie'nin kitabını okumuştum bu konuyla ilgili.
Nasıl acılar çektiğini, neler yaşadığını anlatmış. O kitaba kadar böyle bişeyden haberim yoktu.
Kulaktan dolma duymuştum, ama ilk o kitapla araştırdım.
Gerçekten bu insanlığa aykırı bişey. Küçücük bi delik bırakıyorlar, işerken bile dakikalarca acı çekiyorsun tuvalette.
Bu İşıdın Allah bin belasını versin, kendi kendine ülke kurdular. Kimse ses çıkaramıyor. Bu vahşeti ordaki kadınlara yaşatacaklar demek, lanet olsun böyle dünyaya!!

kitabın adı benim ülkem mi yasemin, okumak istiyorumm

burda bi üye yine böyle bi konu açıldığında sünnetin kadınların daha çok zevk alması için yapıldığını, klitorisin sadece üstteki derisinin kesildiğini yazmıştı kimdi hatırlamıyorum şimdi. islamda varmış öyle demişti...

burda bi üye yine böyle bi konu açıldığında sünnetin kadınların daha çok zevk alması için yapıldığını, klitorisin sadece üstteki derisinin kesildiğini yazmıştı kimdi hatırlamıyorum şimdi. islamda varmış öyle demişti...

hadi ya hangi hadis hangi ayet merak ettim açıksası, üye gelip söylese keşke

iyiki bize denk gelmemmiş öyle bişey, hayal etmesi bile korkunç

yazık yaaa olan yine kadına oluyo...kör cahiller

yok öyle bir saçmalık.Kim diyorsa inanmayın

ayrıca, bakın ne buldum; :34:

“Dinimizde kadın sünneti var mıdır? Bunun kadınlara bir yararı var mıdır?” diye sormuş.
Cevap: Evet, dinimizde kadınların sünnet olmaları vardır. Çünkü Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in zamanında kadınlarda sünnet oluyorlardı.
Bazı âlimler şöyle diyorlar:
Kadınların sünnet olması, erkeklerin sünnet olması kadar kuvvetli bir sünnet değilse de, müstehap ve hoş bir davranıştır.
Bazı âlimlerde şöyle diyorlar:
Kadının sünnet olması da, erkeğin sünnet olması gibi gereklidir.
Ama işin aslı, kadının sünnet olması tamamıyla yöreseldir. Yani sıcak memleketlerde olan kadınların ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan çıkıntının (klitoris) normalinden daha uzun olduğu için kadınlar sünnet oluyorlar. Bizim ülkemizde kadının sünnet olması bilinen bir şey değildir.
Erkeklerin sünnet olmasının faydalarından biride, kabuk içinde biriken mikropların sebep olacağı, özellikle tehlikeli kadın hastalıklarından kurtulmaktır. Bunun cinselliğin fıtratıyla ilgili ilginç bir faydası daha vardır.
Sünnetsiz erkek, aslında cinsel ilişkilerde daha çok zevk alır. Yani sünnetsiz erkek, cinsel ilişkide hemen tahrik olup, erken boşalır. Ama erkeğin çabuk tahrik olup, çabuk boşalması istenen bir şey değildir. Bu, kadının tatmin (orgazm) olmasını zorlaştırır. Hâlbuki cinsel ilişkide tatmine ulaşmak (orgazm olmak) kadının da en doğal hakkıdır.
Diğer yönden kadının sünnet olması ise, erkekteki durumun tersine, onun daha fazla zevk almasını ve daha çabuk tatmin (orgazm) olmasını sağlar. Böylece kadınında, erkeğinde sünnet olmasının diğer yararları yanında, fıtratı destekleyen ve cinselliği ayarlayan çok önemli bir yararı daha ortaya çıkmış oluyor.
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in şu hadisi yukarıdaki sözlerimizi doğrulamaktadır.
Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi:
“Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına:
−‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.”
Ebu Davud 5271
Hadiste geçen, kocası için daha sevimli olmasına gelince; Kocasının kolları arasında kadının doyuma (orgazma) ulaşmasıdır.
Erkeğin sünnetinin nasıl olduğu, bilinen bir şeydir. Kadının sünnetine gelince, ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan çıkıntı (klitoris) derinin kesilmesiyle olur.
Dikkat edilmesi gereken husus şudur; Kadın sünnet olurken çok derinden kesilmemesi gerekiyor. Eğer çok derinden kesilirse kadın cinsel ilişkiden zevk alamaz hale gelir.
Buda evliliği kötü yönde etkiler. Çünkü kadının cinsel ilişkiden kaçınıp kocasıyla cinsel ilişkiye girmemesinin sebeplerinden biride kadının cinsel ilişkide tatmin (orgazm) olamamasıdır.
Not: Erkek sünnet olurken, erkeklik uzvunun üzerindeki derinin tamamının kesilmesi gerekiyor.
Kadın sünnet olurken ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan çıkıntı (klitoris) derinin fazla derinden kesilmemesi gerekiyor.
Şah Velilullah Dehlevî 1/182

bu da sünnet üzerine mumsema diye bir siteye ait diyalog:

hallal60: beyim misirli oldugu icin ricasi uzerine ben 16 sene evel sunnet oldum, yapildigi esnada mutlaka temizlige cok dikkat edilmesi gerekir mutlaka ehil ve eli hafif kisi tarafindan yapilmalidir. kiz sunnetini hafife almamak gerekir, eger niyetleniliyorsa kiz buluga ermeden yaptirilmasi daha uygun olur

samiyusuf: kusura bakmayın bir şey merak ettim.
özellikle araplar neden kızlara sünnet yaptırıyorlar?

hallal60: anlatmaya calisayim kardesim, sunnet temizlik kadin icinde erkek icinde birde sunnetli kadinlarin daha huzurlu sefkatli yuvasina bagli olur derler kadinin icgudulerinden gelen bazi duygulari sunnetli olunca bastirmasi daha kolay olur benim bildigim sadece araplar yapmaz endonezya malezyada pakistanda yapildigini ben duydum

araştırdıkça gözlerim açılıyor cidden:

Hallal60,
Bu konuyu okudum arastirdim. Kiz sunneti gercekten temizik icin tavsiye edilesi birsey. Kimileri konu hakkindaki hadisler icin zayif demis. Oyle olsa bile, 4 mezhep imamamindan hic birinin kiz sunnetini reddetmemesi kiz sunnetinin uygulanmasi icin yeterli sebep.
Fakat sormak istedigim su: sunnet olmak istesek bile bunu nasil yapacagiz? Hepimizin Misir'a gitmesi mumkun degil. Ornegin benim yasadigim sehir olan Ankarada hanimlari sunnet eden ehil kisiler var mi? Ne kadar surede iyilesir? Cevabin icin simdiden tesekkurler.
Berra

Kadinlara Sunnet

Önce inanmadım…
Sonra “Niye yapmasınlar?” dedim…
Kadını sünnet etmeye kalkanlar, kuma gömüp taşlayarak öldürüyorlar da…

*

Bir an için siyah beyaz makarayı takıp kendi sünnet düğünüme gittim…
Tülmen’de evimizin bahçesinde davullar çalmıştı… Süslü püsküllü sünnet şapkam, beyaz entarim, çaprazlamasına “Maşallah” yazılı yaldızlı kuşağım, merasim çavuşu gibiydim…
“Sevgilim” de vardı…
O yaşta sadece bakışıp gülüşmek, ya da bir şekeri avucuna koyup kaçıp saklanmak olan hani ilk flört…
Balonlar ve kurdelelerle süslü yatağım…
Siyah beyaz sinemamda o eski filmi seyrediyorum, kopuk kopuk…
(…….)
Yatağa doğru yürüyorum…
Benim “sevgiliyi” yatırmışlar…
Ağlıyor…
Sünnet olmuş (!)…

*

Hayallerimizin bile içine ediyor bu sapıklar…

*

IŞİD imamı fetva verdi; 11 ile 46 yaş arasındaki tüm kadınlara sünnet zorunluluğu getirdikleri haberleri var gazetelerde…
Bana “olmaz” gibi gelmedi…
Kadının zevk almasını önlemek dışında teknik olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama…
Mısır’daki fetvacı amca; kadın öldükten altı saat sonraya kadar, eşi isterse ölü karısı ile sevişebileceğinin fetvasını vermemiş miydi?..
Sapık bunlar…

*

Bilinç altında yatan kadını aşağılamak, mülk bellemek, bir eşyaya dönüştürmek, hor görmek, yok saymak var…
Savunmasız ve çaresiz bırakarak, kadını erkeğin sadece kullanımına bırakmak yatar altında…
Şekli değişik, boyutu farklı olsa da..
Eğer evrensel insan haklarına değil, bir zır cahilin fetvasına bağlandı mı yaşam, nerede duracağını kim bilebilir?..

*

“Bizden uzak dursun” demeyin…
Hiç de uzak değil…
İyi bakın görürsünüz; satır aralarında, üstü örtülü, ima biçiminde, söylem içinde, ucundan ucundan…
Küçük küçük…
Yavaş yavaş…
Sinsi sinsi…

*

Odur işte o…
Bizimkiler…

Bekir Coskun

sünnete gerek yok ki zaten çoğu kadın orgazm ne bilmiyor .
Odun gibi kütük gibi olsun istiyorlar , sonra sen pattes gibisin diyip ikinciye üçüncüye göz koyuyorlar.
Gece gece ne cinlendim bir de resimler paylaşıyorlar.
Yarabbi , islamiyet bu değil biliyorum ama niye bu vahşetin çoğunu islam a bağlıyorlar onu anlamıyorum .
Canı sıkılan kadınlara sarıyor.Nedir bu kadınların çektiği arkadaş .

araştırdıkça gözlerim açılıyor cidden:

Hallal60,
Bu konuyu okudum arastirdim. Kiz sunneti gercekten temizik icin tavsiye edilesi birsey. Kimileri konu hakkindaki hadisler icin zayif demis. Oyle olsa bile, 4 mezhep imamamindan hic birinin kiz sunnetini reddetmemesi kiz sunnetinin uygulanmasi icin yeterli sebep.
Fakat sormak istedigim su: sunnet olmak istesek bile bunu nasil yapacagiz? Hepimizin Misir'a gitmesi mumkun degil. Ornegin benim yasadigim sehir olan Ankarada hanimlari sunnet eden ehil kisiler var mi? Ne kadar surede iyilesir? Cevabin icin simdiden tesekkurler.
Berra

Konu daha önce "Genital Estetik" başlığı altında açılmış bizat yaptırmak zorunda kalanlar tavsiye etmiyor, oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/i%C3%A7-dudaklar%C4%B1ndan-utanan-varm%C4%B1.371121/page-28#post-17479141

boyle birseyin dinde asla yeri olamaz!!!!

Allah belasini versin...

Back