IŞİD kadınları sünnet ettiriyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Irak'ta ele geçirdiği bölgelerde hilafet ilan eden IŞİD yine tepki çekecek bir uygulama daha getirdi. Bu kez 4 milyon Iraklı kadın sünnet edilecek.

DIŞ HABERLER/milliyet.com.tr

IŞİD'in son şeriat kanunu kadınlara sünnet... Bundan sonra yaşları 11 ila 46 arasında olan bütün kadınlar genital bölgelerinden sünnet operasyonuna maruz kalacak.

Birleşmiş Milletler'in temsilcilerinden Jacqueline Badcock IŞİD'in bugün konuyla ilgili fetva yayınladığını bildirdi. Badcock, Cenevre’ye Erbil’den videoyla bağlanarak “Bu Irak için çok yeni bir şey, özellikle de bu bölgede. Bu çok endişe verici bir durum ve ele alınması gerekiyor” dedi. Badcock sünnetin kesinlikle Iraklı kadınların istediği bir şey olmadığını da belirtti.

ne bu kadınların çektiği ya, heryerde şiddet her yerde zulum

erkeklerin sünnet sebebini biliyoruzda..kadınları neden ettiriyorlar..gerekçeleri ne bilgin varmı?

Ayy eyvah az önce aynı konuyu açtım tüh kendimi kibleyim bari gidip

Son düzenleme:
Bilmeyenler için kadın sünneti şöyle bir şey ve bu yapılarak kadının ilişkiden zevk almasının önüne geçilmek isteniyor, dolayısıyla ilişkiden zevk almayan kadının kocasını aldatamayacağı düşüncesiyle böyle bir uygulama yapılıyor. Tabii bu uygulama sonucunda kadınlar adet, ilişki ve doğum sırasında çok büyük acılar çekiyorlar...

deccal diye salak bi amerikan filmi vardı, hadi belki film normale döner diye izledim bitene kadar, tabii dönmedi

ordaki sahne aklıma geldi, uzun süre etkisinden çıkamadım

Kadın zevk almazsa eşini aldatmayacak mıymış?
Bi insan cinsel zevk almasa da eşini aldatır ki
Karşı tarafa zevk vermeyi amaç edinir çogu zaman kadınlar..

Bu ışid e ben ne desem bilemiyorum
Beddua az kalıyor çünkü..

Waris Dirie'nin kitabını okumuştum bu konuyla ilgili.
Nasıl acılar çektiğini, neler yaşadığını anlatmış. O kitaba kadar böyle bişeyden haberim yoktu.
Kulaktan dolma duymuştum, ama ilk o kitapla araştırdım.
Gerçekten bu insanlığa aykırı bişey. Küçücük bi delik bırakıyorlar, işerken bile dakikalarca acı çekiyorsun tuvalette.
Bu İşıdın Allah bin belasını versin, kendi kendine ülke kurdular. Kimse ses çıkaramıyor. Bu vahşeti ordaki kadınlara yaşatacaklar demek, lanet olsun böyle dünyaya!!

evet, özellikle klitorisi kesiyorlarmış

Ben hala çoktayım yalnız

deccal diye salak bi amerikan filmi vardı, hadi belki film normale döner diye izledim bitene kadar, tabii dönmedi

ordaki sahne aklıma geldi, uzun süre etkisinden çıkamadım

O filmi bende merak ediyorum izlemelimiyim:26:

deccal diye bi kaç film var galiba benim dediğimin orjinal adı anti christ

Evet bende o filmi merak etmiştim ama artık izlemeyi düşünmüyorum bu aralar psikolojim yeterince bozuldu zaten çıkan olaylara haberlere..

çevire çevire deccal diye mi çevirmişler hangi sahne izlemek istiyorum ben

bir şeyin kibar tabirle suyunu çıkartmak böyle oluyor işte.

çevire çevire deccal diye mi çevirmişler hangi sahne izlemek istiyorum ben

bir şeyin kibar tabirle suyunu çıkartmak böyle oluyor işte.

spoiler alert: klitorisini makasla kesiyo manyak

beyazla yazdım, tıka basılı tutup geç üstünden, şimdi okuyup kızan olmasın diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…