- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
sanmıyorum
hiç bir insan işıdi desteklemez bence ironi yapmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmıyorum
Görüşleri tam öyle değil aslında onların kendilerince belirili sınırlarda tanımladıkları bir müslümanlık kavramları var kendi deyimlerine göre diğer gruplardan ayrılan en büyük özelliği "tekfiri" olmalarıymış yani sadece gayrı müslimlerin değil seküler bir hayat yaşayan müslümanların da öldürülmesi gerektiğini düşünüyorlar ve öldürüyorlar da.Korkun Islamiyet tüm dinsizlere gelecek !!!!Islamiyeti yaymamiz lazim, ISID tüm dünyayi bu gidisle islami yapar.
müslüman olmayanlari öldürcegiz demisler, Allahtan ben müslümanim bana birsey olmaz, ötekiler düsünsün bana ne
en azindan kimligimde öyle yaziyor.
Umarım ironidir değilse ne oldu ne yaşadıda böyle bir düşünceye sahip olabildi merak ediyorumsanmıyorum
aynen öyleGörüşleri tam öyle değil aslında onların kendilerince belirili sınırlarda tanımladıkları bir müslümanlık kavramları var kendi deyimlerine göre diğer gruplardan ayrılan en büyük özelliği "tekfiri" olmalarıymış yani sadece gayrı müslimlerin değil seküler bir hayat yaşayan müslümanların da öldürülmesi gerektiğini düşünüyorlar ve öldürüyorlar da.
oraya gidenler nasılsa kafa kesip bundan zevk alıyorlarsa destekleyen her kimse aynı işte. maalesefUmarım ironidir değilse ne oldu ne yaşadıda böyle bir düşünceye sahip olabildi merak ediyorum
Nasıl terör örgütünü destekler insan
okypete bilmedikleri o kadar çok şey varki bizim halkımız araştırmadan sığ düşüncelere bağlanmaya bayılıyorkadın bunu derse ki o kadınlara yapılan zalimlikleri satıldııklarını köle olup tecavüze uğradıklarını bilipb destek diyebiliyorsa ben o kadına ne diyeyim şimdi
bir diş hekimi gencecik kızın hastası erkek diye kafasını kesen zihniyete tam destek ha.
desteklesinler canım desteklesinler yarın öbür gün bu örgüt iyice palazlandığındaişidi destekleyenide bıu sitede gördük. pes artık
Ingiltere ve diger bati ulkeleri de buna canak tutuyor resmen. Seriatciler her turlu gosteriyi yapar kimse karismaz, vatandaslari bu seriatcilere tepki verse kendi vatandaslarini alandan uzaklastirilar ya da gozaltina alirlar. Ben diyorum zaten islami yayacaklar dunyaya. Tabi tez antitez sentez geyigi ile... ilimlisini yayacaklar, sonra onu da kaldiracaklar.
şaka tabikişaka galiba.
tabiki şaka ^^şaka yaptınız sanırım