IŞİD: İngiltere'yi şeriatla yöneteceğiz

Korkun Islamiyet tüm dinsizlere gelecek !!!!:KK34::mad::KK71:Islamiyeti yaymamiz lazim, ISID tüm dünyayi bu gidisle islami yapar.

müslüman olmayanlari öldürcegiz demisler,:KK17::KK17: Allahtan ben müslümanim bana birsey olmaz, ötekiler düsünsün bana ne :63:
en azindan kimligimde öyle yaziyor.
Görüşleri tam öyle değil aslında onların kendilerince belirili sınırlarda tanımladıkları bir müslümanlık kavramları var kendi deyimlerine göre diğer gruplardan ayrılan en büyük özelliği "tekfiri" olmalarıymış yani sadece gayrı müslimlerin değil seküler bir hayat yaşayan müslümanların da öldürülmesi gerektiğini düşünüyorlar ve öldürüyorlar da.:KK62::KK11:

Görüşleri tam öyle değil aslında onların kendilerince belirili sınırlarda tanımladıkları bir müslümanlık kavramları var kendi deyimlerine göre diğer gruplardan ayrılan en büyük özelliği "tekfiri" olmalarıymış yani sadece gayrı müslimlerin değil seküler bir hayat yaşayan müslümanların da öldürülmesi gerektiğini düşünüyorlar ve öldürüyorlar da.:KK62::KK11:
aynen öyle

Umarım ironidir değilse ne oldu ne yaşadıda böyle bir düşünceye sahip olabildi merak ediyorum
Nasıl terör örgütünü destekler insan:KK43:
oraya gidenler nasılsa kafa kesip bundan zevk alıyorlarsa destekleyen her kimse aynı işte. maalesef

kadın bunu derse ki o kadınlara yapılan zalimlikleri satıldııklarını köle olup tecavüze uğradıklarını bilipb destek diyebiliyorsa ben o kadına ne diyeyim şimdi
bir diş hekimi gencecik kızın hastası erkek diye kafasını kesen zihniyete tam destek ha.

Ben bu sitede bu yasima geldim, hic bir terör örgütüne destek vereni görmedim.
Herhalde kizginligindan demistir Okypete hani ISID islamci oldugu icin onlari rahatsiz ediyor, hakli olarak yani dini kötüye kullaniyorlar diye, gercekten üzücü bir durum. Bunlarin yüzünden Islamofobi oldu dünya.

kadın bunu derse ki o kadınlara yapılan zalimlikleri satıldııklarını köle olup tecavüze uğradıklarını bilipb destek diyebiliyorsa ben o kadına ne diyeyim şimdi
bir diş hekimi gencecik kızın hastası erkek diye kafasını kesen zihniyete tam destek ha.
okypete bilmedikleri o kadar çok şey varki bizim halkımız araştırmadan sığ düşüncelere bağlanmaya bayılıyor
Bi çoğu diyor ki müslümanlığı yayıyorlar bu yüzden destekliyorum
bu insanların tanımına göre ben destekliyorum diyende yüzde 99 müslüman değil mesela
İşid üst düzey militanı ile yapılan bir röportajdan örnek vereyim
soru bir kişinin kafir olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz.?
türkiyede yaşayanlar, memurluk yapanlar, okul okuyanlar, vergi verenler kafir midir?
ışidlinin cevabı : tağuti sistemlerde okul küfürdür. memurlukta da islamın şirk dediği yemin metni var ise ve metne imza atıyor da yemin ediyorsa islam dininden cıkar. tc de de bu durum böyledir

aaayyy igrenc yaaaa, kime ne, insanlarin kime inandigi neye inandigi, zorlamayla nereye kadar ? Hadi diyelim eskiden din savaslari vardi anliyorumda, hani bu zamanda neyin kafasi bu, anlasilir gibi degil ?

Ingiltere ve diger bati ulkeleri de buna canak tutuyor resmen. Seriatciler her turlu gosteriyi yapar kimse karismaz, vatandaslari bu seriatcilere tepki verse kendi vatandaslarini alandan uzaklastirilar ya da gozaltina alirlar. Ben diyorum zaten islami yayacaklar dunyaya. Tabi tez antitez sentez geyigi ile... ilimlisini yayacaklar, sonra onu da kaldiracaklar.

bir arada kabeyi yıkıyorlardı
yav he he gülüm siz ancak canlı bomba olup masum insanları öldürür kadın ticaretine girer p.....lik yaparsınız

işidi destekleyenide bıu sitede gördük. pes artık
desteklesinler canım desteklesinler yarın öbür gün bu örgüt iyice palazlandığında
kocalarına babalarına erkek kardeşlerine uygun fiyattan cariye ve kuma verirler
eğer arkadaş türbanlıysa niye çarşaf giymedin deyip kafasını kesiverirler
bir yer de memurluk öğrencilik çalışma hayatındaysa yine kafasını kesiverirler
ailesinde kendi kabul ettikleri isimlerden başka isimler varsa çoluk çocuk demeden o çocuğu ve ailesini öldürüverirler
hatta ve hatta kocasını veya babasını öldürüp her anlamda kullandıktan sonra cariye yapıp el aleme de satabilir bu adamlar
ama İngiltere ye karşı çıkmış oooouuuvvv bak bakalım işid en büyük zararı kimlere veriyor en çok kimleri öldürüyor Müslümanları mı Hristiyanları mı belki anlarlar diyeceğim :KK14:

önce bi müslüman olun şeriat ne? Kuran ne emrediyor ?İslam nedir?öğrenin de ondan sonra konuşun
ALLAH sizi başımıza saran münafıklarıda sizide kahru perişan eylesin güzelim dinimizi ne hale getirdi sizin gibi sapık zihniyetler pisliğinizde boğulun inşallah

Bunlar islami nereleriyle anlamislar cok merak ediyorum. Ne akla ne vicdana yatiyor yaptiklari.Ben insan yerine bile koymuyorum bunlari

Ingiltere ve diger bati ulkeleri de buna canak tutuyor resmen. Seriatciler her turlu gosteriyi yapar kimse karismaz, vatandaslari bu seriatcilere tepki verse kendi vatandaslarini alandan uzaklastirilar ya da gozaltina alirlar. Ben diyorum zaten islami yayacaklar dunyaya. Tabi tez antitez sentez geyigi ile... ilimlisini yayacaklar, sonra onu da kaldiracaklar.

Bana da öyle geliyor sonuçta Müslüman nüfusu daha hızlı artıyor,üstelik savaşıymış şunuymuş derken bir çoğu Avrupa'ya göç ediyor artık.Kendi ayaklarına sıkacaklar bence bu politikayla batı ülkeleri.

X