Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları İşi Eğitmek Önceliği Çocuk Olan Okul Öncesi Kurum Arıyorum

Bdogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba,

İstanbul Avrupa yakasında önceliği ticaret olmayan bir okul arıyorum. Eskiden olduğu gibi öğretmenlerin öğrenci seçmediği, mesleklerini kutsal gördükleri ve asıl başarının bir çocuğu kazanmak olarak kabul edildiği bir okul biliyor musunuz? Çünkü ben bilmiyorum. Hiçbir okul elini taşın altına koymak, biraz zorla uğraşmak istemiyor. Çocuğunuz otur deyince oturmuyor, kalk deyince kalmıyorsa, derste canı oynamak istiyorsa vay halinize. İlk sözleri "çocuğunuz komut kabul etmiyor galiba" oluyor. Pardon ama köpekten mi bahsediyoruz burada? Gidin çocuğunuza gerekli eğitimi verip öyle gelin havasındaki okulları gördükçe biz nerde hata yaptık da eğitim sistemimiz robot işletim sistemine dönüştü diye düşünmeden edemiyorum. Eskiden 40 kişilik sınıflarda eğitim veren öğretmenler vardı. Şimdi 15 kişilik sınıflarda eğitim veremeyen öğretmenler var. Bu nedenle çok merak ediyorum samanlıkta iğne aramak kadar zor olsa da İstanbul'da böyle bir okul kaldı mı? Bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.

merhabalar,
öncelikle sizi çok iyi a nlıyorum. aynı sorunları benim kızkardeşimde yaşadı. ve sonunda beylikdüzü civarında bir okul buldu ve tamda aradığı gibiydi. okulun amacı sadece çocukları yetkinliklerine göre eğitip aynı zmanda eğlendirerek her türlü eğitimi sağlayan bir okul. çocuk gerçekten 6 ayda çok değişti sosyal iletişimi kuvvetlendi. eğer isterseniz oralarda oturuyoranız okulun ismini verebilirim size....
iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…