kızlar lütfen çok acil kızım 2 yaşında ve 2 gündür ishal patates haşladım, muz verdi, elma verdim ama geçmedi Aferin Plus veriyorum soğuk algınlığı için ateşi düştü ama ishali durmuyo Bactrim kullanan var mı ishai için yada ne kullanabilirim:ecrin_bebek:
kızlar lütfen çok acil kızım 2 yaşında ve 2 gündür ishal patates haşladım, muz verdi, elma verdim ama geçmedi Aferin Plus veriyorum soğuk algınlığı için ateşi düştü ama ishali durmuyo Bactrim kullanan var mı ishai için yada ne kullanabilirim:ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım aynı sorunları 2 gündür bizde yaşıyoruz benim bebeğimde 2 yaşında bir kaç gün önce soğuk algınlığı için aferin vermiştim ondan sonra ishal ve ateş başladı muz ve patates iyi gelmedi bizede bi önerisi olan varmı varsa bende çok sevinirim:a015:
arkadaşlar size tek önerim acil doktora gitmeniz.. belki Allah korusun mikrobik bişeydir. benim çocuğumda da oldu doktorun önerisiyle ishal maması kullandık ve hastanede 3 gün yatarak serum verildi.. bende sizler gibi herşeyi denemiştim ama serum ve mama kurtardı bizi
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. çocuklarınızın ishali kokulu ve sümüksüyse mikrobiktir yedikleriyle alakası yoktur bence hemen dr.a yada sağlık ocaklarına götürün kusuyolarsa su kaybıda çoğalır serum niteliğinde suya karıştırılan toz karışımlardanda kullanmanızı öneririm ishaldeki su ve mineral kaybını önler ishal mikrobikse patates muz vb. yiyeceklerle geçmez ihmal etmeyin sağlıklı günler
kokulu ve yeşil renkte değilse korkma.beslenmesinde problem yoksa bırak yapsın cocuk kakasını.içerisindeki mikroplardan temizlenir.ama illaki durduracağım dersen en etkili ilaç ayvadır ez ve yedir.ha bu arada antibiotik ve aferinde ishal yapabilir
ama tedavisini sakın kesme.acil şifalar
canım aynı sorun bizde de vardı 2 gün çektik baktık olmuyor doktora gitik allahtan erken müdahele ettim bebegim 10 gün hastanede yattı büyük bir vadire atlatık biz antibiyotikten ileri gelen bi hastalık yaşadık aşırı derecede ishal oldu yarambime şükür dün çıktık bebişim şimdi iyi ama oda bende çok acı çektik delik deşik oldu koları 9 şişe serum yedi şu an da yeni bir virüs çıkmış rota virüsü belirtiside ishal kusma ishal tavsiyemi dinlersen hemen uzman bi doktora baş vur yanlış ilaç bebegi çıkmaza götürüyor allah korusun canım geçmiş olsun
benim bebeğim de ishal vardı kusma da oluyordu dra gittik kan idrar tahlili yapıldı dr reflor yazdı bol sıvı tükettik çok şükür 2 gün sonra geçti dr a git ihmal etme canım geçmiş olsun
kızlar lütfen çok acil kızım 2 yaşında ve 2 gündür ishal patates haşladım, muz verdi, elma verdim ama geçmedi aferin plus veriyorum soğuk algınlığı için ateşi düştü ama ishali durmuyo bactrim kullanan var mı ishai için yada ne kullanabilirim:ecrin_bebek: