Söyleyecek sözüm yok. İnsanların fikirleriyle çatışmayı sevmem. Neticede doktor değilim. Sadece Anneyim. Deneyimlerimi ve gördüklerimi yazıyorum. Nitekim sizler de öyle.Geçmiş olsun diyebilirim ancak. Ben doktoruma çok güvenir ve inanırım. Onun sözlerini dillendiriyorum. :umursamaz:
hmm tamam örtmenim hemen söylüyorum....
kaka sayısı 6yı geçiyo...
bebek 6 aylık...
bazen oluyo bazen olmuyo ama genelde yok şeftali püresi gibi kakanın kıvamı...
kakanın rengi yeşilimsi...
Cok gecmis olsun anne sutunu kesmeniz cok zamansiz olmus..Genelde bu durumda ki bebek ve cocuklara mide gribi teshisi konuyor burada.-tatlicadiarzu-Turkiye de boyle bir hastalik ismi var mi bilemiyorum ama Allah korusun ates olursa muhakka tereddutsuz doktora goturun..Muhtemelen anne sutu yerine aldigi mama ya da yedigi degisik birsey de midesine dokunmus olabilir..Havucu soymadan yikayip haslayin kaynayinca tulbent ile ya da kevgir ile suzup icirin hic zarari yok.bir bardak demli cayi her bes dk bir bir cay kasigi olarak icirin.Illa birsey yiyeceksede pirincli yogurt corbasi verebilirsin.ama yemesi icin zorlamayin yoksa kusar..midesi almiyordur.Cocuklarim ne zaman ishal olsa ben bu yontemleri kullaniyorum..sevgiler,tekrar gecmis olsun
Üşütmüş mü?? Teşhis bu mu yani? Üşütmüş!!:umursamaz:
Cıx bu işte bi yanlışlık olmasın. Benim kız sürekli çorapsız taşlara basıyor
kışın karda kışta dışardayız o üşütmüyor da herkesin çocuğu üşütüyor.
İyice kızdırdım mı seni şekerim?laelaelaelaelae
kızlar selen bugün 3 kez kaka yaptı çok şükür..
sanırım bu diş çıkarmaya bağlı bir ishal...
şeftali kabız yapmaz şekerrr :umursamaz:
sadece ishali keser lifli ve çok faydalı bir gıdaaa ishalde yapmaz tam bir denge meyva sı yanii :hulya:
iSenin adina cok sevindim,gecmis olsun tekrardan..Pekiii merak ettim hangimizin dedigini yaptinkaydirigubbakcemile5
kızlar Ali Tuna da da yaklasık 1 haftadır ıshal gıdıyor. Kusma da var arada.
Bugun ıdrara gonderdık bakalım sonuclar ne cıkacak.