Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglık ocagına sordum gazla ilgili .kasılma gibi oluyor.artık iyilestigine dair dediKaslariniz yorulmustur 1 hafta ishale hangi popo dayansin
Soramazmıyım .panik atagım var aklıma takıldıBunu da buraya mı soruyorsunuz?
Doktordan daha iyi bilemezdik sormussunuz zaten hala tedirgin misinizSaglık ocagına sordum gazla ilgili .kasılma gibi oluyor.artık iyilestigine dair dedi
EvetDoktordan daha iyi bilemezdik sormussunuz zaten hala tedirgin misiniz
O zaman gidin tuvalete ne varsa çıkar meydana. TövbeeSoramazmıyım .panik atagım var aklıma takıldı
Kolonoskopi yapildimi hic1 haftadır ishaldim hemde mukuslu cok sükür gecti ama sanki büyük abdest varmıs gibi oluyır baskı yapıyor neden olabilir
Onceden yapılmıstı polip cıkmıstı alındıKolonoskopi yapildimi hic
Bulun ıcın büyük abdestin siyah ve kan gelmesi gerekmez mi.Kolonoskopi yapildimi hic
Ne icinEgitim arastirma hastanelerinden bir randevu alin.
Gaita bakıldı kanıma bakıldıNe icin
Hanimefendi cevaplariniz bi miktar "saka" gibi...Ne icin
1 haftadır ishaldim hemde mukuslu cok sükür gecti ama sanki büyük abdest varmıs gibi oluyır baskı yapıyor neden olabilir
Ben ciddi birsey soruyorum.dalga gecmek icin degılHanimefendi cevaplariniz bi miktar "saka" gibi...
Norolojiden alin madem sordunuz.
İshal gecti zwten tuvalet varmıs hissi oluyor nedendir acaba die yazdımAy böyle konular travma yarattı.
Her an foto gelecek zannediyorum
Uzun süreli isal asla iyi birşey değil randevu alıp baktırın.