Çocuk Hastalıkları İshal problemimiz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Arkadaşlar biliyorsunuz oğlum el ayak aciz hastaligina yakalanmisti biraz geçti şükür ama şimdide ishal ama öyle boyle değil tuvaletini yaptiginda beline kadar yapiyor ve sürekli yapiyor geceleri de çok yapiyor sürekli ayaktayim artik üstünü değiştire değiştire kiyafet yetistiremiyorum dun hastaneye gittim ilaç verdi ama yine ayni 9aylik oğlum napa bilirim bide kan aldilar oglumdan birşey cikmadi sadece biraz kansizmis oda çoğu bebeklerde görünürmüş çok yoruluyirum hemen hemen 1 haftadir doğru dürüst uyuyamiyorum

İki aylık ikizlerim var benimkilerden ishal bazen yeşil renkte oluyor.ben mama veriyorum ondan oluyor sanıyorum ama.
Doktorlar ishale müdahale etmeyin bağırsakları temizleniyo dediler bana.
El ayak aciz hastalığı neki ilk duydum geçmiş olsun
9 aylıkmış muz da kabız yapardı benim büyük oğlumu ben ishal olduğu zaman muz verirdim.belkide bişey e alerjisi vardır

Biraz büyük olsaydı kolanın içine aspirin atın derdim bize doktor söylemişti. Geçmiş olsun

diş çıkıncada ishal oluyor bebekler benim oglumda bir aydan cok ıshal oldu cok su içecek susuz kalmıcak normal yemegını yedırdım ben dıyet yapmadım dişi çıkınca geçiyor

Benim oğlumda 21 aylık nerdeyse 1 aydır aynı sizin dedıgınız gbi sırtına kadar cıkıyodu kakası 2 kere göturdm doktora alerji testi dahil herşeye bakışdı bişe çıkmadı daha su 2 gündür duzeldj gbi neden boyle oluyor bnde bilmiyorum ama çok zor sızı iyi anlıyorum...

Muz yogurt haslanmis patates seftali suyu bunlar iyi gelir biraz sakinlestiri. vucuduna sivi takviyesinde bulunun ki zarar gormesin bebeginiz..

Muz, pirinç lapasi patates iyi gelir. Birde ishal için yogurt ve nisasta tarifi var ama bebege olur mu bilmiyorum. Nisasta yerine pirinç unu kullanabilirsiniz. Gecmis olsun.

Tecrubelerime dayanarak söylüyorum
Doktor hersey normal dediyse: diş çıkarıyordur.
Bizimkide öyleydi enseden tut topuga kadar yapıyordu.
muz iyi geliyor birde tuzlu çubuk krakerlerin fazla tuzunu sıyırıp verirsen faydasinı görürsün

Krakeri denemedim denicem teşekkürler

1 ay mi çok zor ya gerçekten anne olmak hic kolay degil

Benim kızım 4 yaşında ishal ve kusma varsa biliyorum ki ağır hastalık geçiriyor. Enfeksiyon vb.Ben genelde sıvı tüketimini arttırmaya çalışıyorum bol su içiriyorum,meyve suyu vermiyorum.Onun dışında yağlı yiyecekler vermiyorum o dönem daha hafif ,katı şeyler yediriyorum patates püresi,muz vb.
Probiyotik kullanıyorum muhakkak,damla yada şase olarak. Sizde antibiyotik kullandığınızda özellikle Probiyotik verirseniz bağırsakları zarar görmez.
Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum

Kusmasi da var hep kusuyor

Kizlar oğlum sürekli kusuyor hicbisey yemiyor sadece su içiyor napcam ben doktora gittim ama kaninda birşey yok dediler tekrar randevu alcam ve gitcemdua edin nolur hiçbirşey yemiyor

Kizlar oğlum sürekli kusuyor hicbisey yemiyor sadece su içiyor napcam ben doktora gittim ama kaninda birşey yok dediler tekrar randevu alcam ve gitcemdua edin nolur hiçbirşey yemiyor
Allah yardımcın olsun canım bu ara çok duyuyorum hem ishal hem kusma salgn varmış galiba aman ihmal etme tekrar git canım bol su ver susuz kalmasın vücudu kıyamam ya inş bian önce iyileşir yavrum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…