Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herangi bir ise ihtiyacim var cevrenizde varsa bana yazar mısınız ev isi olur dısarda olur genelde cocuk bakiyorum cok ihtiyacim var bana ulasin lutfen
Herangi bir ise ihtiyacim var cevrenizde varsa bana yazar mısınız ev isi olur dısarda olur genelde cocuk bakiyorum cok ihtiyacim var bana ulasin lutfen
Evde magnet kapı süsü falan yapıyorlar bir deneseniz veyada koskebe falan yazılıp küçük bir yer açma imkanınız yok mu KOSGEB sen geri ödemesiz para alıyorsunuz