Günaydın kızlar , iyi haftalar diliyorum
Size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam
saat 4:00'da oglum uyandı süt istedi mutfaktan yaptım verdim uyukladığı için sessizce yatağa döndüm arkamdan geldi bizle yattı 5:00 da eşim uyanacağı için ses olacak uyuyunca yatağına geri bırakmayı düşündüm sadece ve uyumadı 5 :00 da alarm çaldı sonunda eşim kalktı bizde cocuk odasına gittik konuşma vs hiçbişi yok sadece elleriyle durmadan beni yoklayan biri var hareket etsem kalkıcam sanıyor zannediyorum
saat 5:38 nefes alışverişinden uyuduğunu düşünüyorum ama bende orada 06:00 kadar uyumaya karar veriyorum eşim evden çıkmak üzere çıkardığı seslerle prizleri açma kapama gibi uyancak gibi oluyor bizimki , 05:48 10 dakikacık uyuya kalmışım birde rüya görmüşüm05:53 yatağıma dönüyorum 7 dk sonra alarmmım çalıyor sessizce hazırlanıyorum filann 06:30 tam evden çıkacakken anneee gitmeeee diye ağlayarak cıktı o ağladı ben ağladım zorla ikna ettim evden çıkmaya akşam baban seni işe getirecek ebnide alıp gelicez eve tamammı filan derken çıktım annem camdan el sallattı bana seni seviyommm annee , güzel annem ,canım annemm diye diye gittim geldim işe ben
Bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimizeEşimlede bu sebebten atışıyoruz sen uyandırdın ben uyandırdım sabahları olduda uyanmadıysa tuvalete gırdiğimde sifonu çekerken iki kere düşünüyorum
Daha cuma günü 5 te uyanmış gelmıştım ve söylemiştim hatırladınmı :)
kadere bak
bana şuanda öğlen olmuş gibi valla ,
Bende öyle diyorum kendi kendime son demlerin bunlar yakında alışacak yakında büyüyecek daha fazla anlıcak diyorum
ben ağlıyorum cocuk ağlıyor annem gülüyor !
tabiki alışacak canım hep böle devam etmicek...aslında kreşe verseniz ona büyük değişiklik olur...
Ara dönem olmuyor tatlım zaten başlayan başladı cocuk ortam kuramaz artık
zaten bu gidişle kreşede benle gider
günaydın kızlar , iyi haftalar diliyorum
size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam
saat 4:00'da oglum uyandı süt istedi mutfaktan yaptım verdim uyukladığı için sessizce yatağa döndüm arkamdan geldi bizle yattı 5:00 da eşim uyanacağı için ses olacak uyuyunca yatağına geri bırakmayı düşündüm sadece ve uyumadı 5 :00 da alarm çaldı sonunda eşim kalktı bizde cocuk odasına gittik konuşma vs hiçbişi yok sadece elleriyle durmadan beni yoklayan biri var hareket etsem kalkıcam sanıyor zannediyorum
saat 5:38 nefes alışverişinden uyuduğunu düşünüyorum ama bende orada 06:00 kadar uyumaya karar veriyorum eşim evden çıkmak üzere çıkardığı seslerle prizleri açma kapama gibi uyancak gibi oluyor bizimki , 05:48 10 dakikacık uyuya kalmışım birde rüya görmüşüm05:53 yatağıma dönüyorum 7 dk sonra alarmmım çalıyor sessizce hazırlanıyorum filann 06:30 tam evden çıkacakken anneee gitmeeee diye ağlayarak cıktı o ağladı ben ağladım zorla ikna ettim evden çıkmaya akşam baban seni işe getirecek ebnide alıp gelicez eve tamammı filan derken çıktım annem camdan el sallattı bana seni seviyommm annee , güzel annem ,canım annemm diye diye gittim geldim işe ben
bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? Ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimizeEşimlede bu sebebten atışıyoruz sen uyandırdın ben uyandırdım sabahları olduda uyanmadıysa tuvalete gırdiğimde sifonu çekerken iki kere düşünüyorum
ne iş yapıyorsun maddi durumunuz nasıl işten çıkma ihtimalin yok mu?
Önümüzdeki sene gidicek buarada tatlımyok canım bu sene geçti artık ama seneye kesin gönder..
bak onun için çok iyi olacak görürsünnn...
medical sektör , lojistik bölümündeyim maddi dururmumuz iki kişi çalışıyoruz bir kişinin maaşı kredi faturalara gdiiyor öbürümüzün maaşı eve kalıyor onunlada gayet iyi geçiniyoruz
çocuğu ihmal ettiğimi sanmıyorum ama işte 5 gün gün içinde yanında olamıyorum başka türlü olsaydı şartlar bende çok isterdim evde ona bakmayı kaldıki eşime kıyasla benim maaşım ondan yüksek belki buda tam tersi olsaydı kafama koyardım işten ayrılmayı
Biliyosun anne değilim ama buna yaşayan annelere şahit oluyorum.
Her çocuk yapıyor sanırım...
benim kızımda 4 buçuk yaşında aynı şeyleri yaşıyoruz..geceleri bana yapışıp uyuyor yanından kalktığım an kıpırdanıp uyanıyor hemen sımsıkı sarılıp tekrar uykuya dalıyor..napalım bizde onlar için çalışıyoruz..bende isterim bütün gün bir arada olalım ama hayat şartları..birde konuyla alakasız ama oğlunuz 3-4 yaşlarında sanırım gece sürekli süt içiyor mu ben dişhekimiyimde direk buraya takıldım..gece uyku arası içilen sütler çürük oluşumunda çok etkili..tavsiyem bir an evvel bıraktırın artık büyümüş...
ahhh ne güzel denk geldık
dişlerimiz zaten cürüdü malesef ön dişlerimide öyle
doktora gittik ancak müsade etmedi doktorda zaten hepsi işlemden gecmeli önlerde gidecek bari su verin dedi ardından
dedi kimse daha önce dememişti
tabi dişleri çok kötü artık cürük ve şekilleri bozuldu biberonu bir ara bıraktırdım 10 gun ama hazırmı değildi bilmiyorum 10 gün onu uyutamadım sinirlerimiz bozuldu karşılıklı geri verdim tekrar
gecelri süt içmior aslında verdiğim sütüde içmiyor sadece uyanmış olmak için uyanıyor bahaneside süt
ama yatarken içiyor varmı bir öneri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?