- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Günaydın kızlar , iyi haftalar diliyorum
Size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam
saat 4:00'da oglum uyandı süt istedi mutfaktan yaptım verdim uyukladığı için sessizce yatağa döndüm arkamdan geldi bizle yattı 5:00 da eşim uyanacağı için ses olacak uyuyunca yatağına geri bırakmayı düşündüm sadece ve uyumadı 5 :00 da alarm çaldı sonunda eşim kalktı bizde cocuk odasına gittik konuşma vs hiçbişi yok sadece elleriyle durmadan beni yoklayan biri var hareket etsem kalkıcam sanıyor zannediyorum
saat 5:38 nefes alışverişinden uyuduğunu düşünüyorum ama bende orada 06:00 kadar uyumaya karar veriyorum eşim evden çıkmak üzere çıkardığı seslerle prizleri açma kapama gibi uyancak gibi oluyor bizimki , 05:48 10 dakikacık uyuya kalmışım birde rüya görmüşüm
05:53 yatağıma dönüyorum 7 dk sonra alarmmım çalıyor sessizce hazırlanıyorum filann 06:30 tam evden çıkacakken anneee gitmeeee diye ağlayarak cıktı o ağladı ben ağladım zorla ikna ettim evden çıkmaya akşam baban seni işe getirecek ebnide alıp gelicez eve tamammı filan derken çıktım annem camdan el sallattı bana seni seviyommm annee , güzel annem ,canım annemm diye diye gittim geldim işe ben
Bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimize
Eşimlede bu sebebten atışıyoruz sen uyandırdın ben uyandırdım sabahları olduda uyanmadıysa tuvalete gırdiğimde sifonu çekerken iki kere düşünüyorum
Size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam
saat 4:00'da oglum uyandı süt istedi mutfaktan yaptım verdim uyukladığı için sessizce yatağa döndüm arkamdan geldi bizle yattı 5:00 da eşim uyanacağı için ses olacak uyuyunca yatağına geri bırakmayı düşündüm sadece ve uyumadı 5 :00 da alarm çaldı sonunda eşim kalktı bizde cocuk odasına gittik konuşma vs hiçbişi yok sadece elleriyle durmadan beni yoklayan biri var hareket etsem kalkıcam sanıyor zannediyorum
saat 5:38 nefes alışverişinden uyuduğunu düşünüyorum ama bende orada 06:00 kadar uyumaya karar veriyorum eşim evden çıkmak üzere çıkardığı seslerle prizleri açma kapama gibi uyancak gibi oluyor bizimki , 05:48 10 dakikacık uyuya kalmışım birde rüya görmüşüm
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimize
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Son düzenleme: