• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe gitme diye uyumuyorum Anne ... Çalışan Anne ve çocukları

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Günaydın kızlar , iyi haftalar diliyorum
Size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam

saat 4:00'da oglum uyandı süt istedi mutfaktan yaptım verdim uyukladığı için sessizce yatağa döndüm arkamdan geldi bizle yattı 5:00 da eşim uyanacağı için ses olacak uyuyunca yatağına geri bırakmayı düşündüm sadece ve uyumadı 5 :00 da alarm çaldı sonunda eşim kalktı bizde cocuk odasına gittik konuşma vs hiçbişi yok sadece elleriyle durmadan beni yoklayan biri var hareket etsem kalkıcam sanıyor zannediyorum

saat 5:38 nefes alışverişinden uyuduğunu düşünüyorum ama bende orada 06:00 kadar uyumaya karar veriyorum eşim evden çıkmak üzere çıkardığı seslerle prizleri açma kapama gibi uyancak gibi oluyor bizimki , 05:48 10 dakikacık uyuya kalmışım birde rüya görmüşüm :51: 05:53 yatağıma dönüyorum 7 dk sonra alarmmım çalıyor sessizce hazırlanıyorum filann 06:30 tam evden çıkacakken anneee gitmeeee diye ağlayarak cıktı o ağladı ben ağladım zorla ikna ettim evden çıkmaya akşam baban seni işe getirecek ebnide alıp gelicez eve tamammı filan derken çıktım annem camdan el sallattı bana seni seviyommm annee , güzel annem ,canım annemm diye diye gittim geldim işe ben

Bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimize :ssz: Eşimlede bu sebebten atışıyoruz sen uyandırdın ben uyandırdım sabahları olduda uyanmadıysa tuvalete gırdiğimde sifonu çekerken iki kere düşünüyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar , iyi haftalar diliyorum
Size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam

saat 4:00'da oglum uyandı süt istedi mutfaktan yaptım verdim uyukladığı için sessizce yatağa döndüm arkamdan geldi bizle yattı 5:00 da eşim uyanacağı için ses olacak uyuyunca yatağına geri bırakmayı düşündüm sadece ve uyumadı 5 :00 da alarm çaldı sonunda eşim kalktı bizde cocuk odasına gittik konuşma vs hiçbişi yok sadece elleriyle durmadan beni yoklayan biri var hareket etsem kalkıcam sanıyor zannediyorum

saat 5:38 nefes alışverişinden uyuduğunu düşünüyorum ama bende orada 06:00 kadar uyumaya karar veriyorum eşim evden çıkmak üzere çıkardığı seslerle prizleri açma kapama gibi uyancak gibi oluyor bizimki , 05:48 10 dakikacık uyuya kalmışım birde rüya görmüşüm :51: 05:53 yatağıma dönüyorum 7 dk sonra alarmmım çalıyor sessizce hazırlanıyorum filann 06:30 tam evden çıkacakken anneee gitmeeee diye ağlayarak cıktı o ağladı ben ağladım zorla ikna ettim evden çıkmaya akşam baban seni işe getirecek ebnide alıp gelicez eve tamammı filan derken çıktım annem camdan el sallattı bana seni seviyommm annee , güzel annem ,canım annemm diye diye gittim geldim işe ben

Bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimize :ssz: Eşimlede bu sebebten atışıyoruz sen uyandırdın ben uyandırdım sabahları olduda uyanmadıysa tuvalete gırdiğimde sifonu çekerken iki kere düşünüyorum

canım normal bir durum benim kuzeniminde çocuğu bebekken böleydi..
sabah onun kalkamsaati gelmeden yarım saat önce uyanırdı çocuk..gitme gitme diye yalvarırdı..
akşamsa gelme sattinden 1 ssaat önce pencereye tüner annesini beklerdi..sokağın başına görünce hemen kapıya koşardı..
şimdi 6 yaşına girdi..heşeyin farkında..
4-5 yaşına kadar böle olacak canım..
çalışan annelerin en büyük zorluğu bu bence..

Daha cuma günü 5 te uyanmış gelmıştım ve söylemiştim hatırladınmı :)
kadere bak
bana şuanda öğlen olmuş gibi valla ,
Bende öyle diyorum kendi kendime son demlerin bunlar yakında alışacak yakında büyüyecek daha fazla anlıcak diyorum
ben ağlıyorum cocuk ağlıyor annem gülüyor !

Daha cuma günü 5 te uyanmış gelmıştım ve söylemiştim hatırladınmı :)
kadere bak
bana şuanda öğlen olmuş gibi valla ,
Bende öyle diyorum kendi kendime son demlerin bunlar yakında alışacak yakında büyüyecek daha fazla anlıcak diyorum
ben ağlıyorum cocuk ağlıyor annem gülüyor !

tabiki alışacak canım hep böle devam etmicek...aslında kreşe verseniz ona büyük değişiklik olur...

tabiki alışacak canım hep böle devam etmicek...aslında kreşe verseniz ona büyük değişiklik olur...

Ara dönem olmuyor tatlım zaten başlayan başladı cocuk ortam kuramaz artık
zaten bu gidişle kreşede benle gider :27:

Ara dönem olmuyor tatlım zaten başlayan başladı cocuk ortam kuramaz artık
zaten bu gidişle kreşede benle gider :27:

yok canım bu sene geçti artık ama seneye kesin gönder..
bak onun için çok iyi olacak görürsünnn...

günaydın kızlar , iyi haftalar diliyorum
size haftada bir mutlaka gerçekleşen ve bu sabahta yaşadığım birşeyi paylaşıcam

bunu yaşayan bir tek benmiyim acaba? Ses olsada olmasada aslında uyanıyor o saatlerde şansım varsa uyuyor o uyuıyorda ben uyuyabiliyormuyum pek sayılmaz nadir oda uyumuyorsa vay halimize :ssz: Eşimlede bu sebebten atışıyoruz sen uyandırdın ben uyandırdım sabahları olduda uyanmadıysa tuvalete gırdiğimde sifonu çekerken iki kere düşünüyorum

ne iş yapıyorsun maddi durumunuz nasıl işten çıkma ihtimalin yok mu?

ne iş yapıyorsun maddi durumunuz nasıl işten çıkma ihtimalin yok mu?

Medical sektör , lojistik bölümündeyim maddi dururmumuz iki kişi çalışıyoruz bir kişinin maaşı kredi faturalara gdiiyor öbürümüzün maaşı eve kalıyor onunlada gayet iyi geçiniyoruz
Çocuğu ihmal ettiğimi sanmıyorum ama işte 5 gün gün içinde yanında olamıyorum başka türlü olsaydı şartlar bende çok isterdim evde ona bakmayı kaldıki eşime kıyasla benim maaşım ondan yüksek belki buda tam tersi olsaydı kafama koyardım işten ayrılmayı

medical sektör , lojistik bölümündeyim maddi dururmumuz iki kişi çalışıyoruz bir kişinin maaşı kredi faturalara gdiiyor öbürümüzün maaşı eve kalıyor onunlada gayet iyi geçiniyoruz
çocuğu ihmal ettiğimi sanmıyorum ama işte 5 gün gün içinde yanında olamıyorum başka türlü olsaydı şartlar bende çok isterdim evde ona bakmayı kaldıki eşime kıyasla benim maaşım ondan yüksek belki buda tam tersi olsaydı kafama koyardım işten ayrılmayı

anladım üzme canını olur olur gider inşalah :(

benim kızımda 4 buçuk yaşında aynı şeyleri yaşıyoruz..geceleri bana yapışıp uyuyor yanından kalktığım an kıpırdanıp uyanıyor hemen sımsıkı sarılıp tekrar uykuya dalıyor..napalım bizde onlar için çalışıyoruz..bende isterim bütün gün bir arada olalım ama hayat şartları..birde konuyla alakasız ama oğlunuz 3-4 yaşlarında sanırım gece sürekli süt içiyor mu ben dişhekimiyimde direk buraya takıldım..gece uyku arası içilen sütler çürük oluşumunda çok etkili..tavsiyem bir an evvel bıraktırın artık büyümüş...

benim kızımda 4 buçuk yaşında aynı şeyleri yaşıyoruz..geceleri bana yapışıp uyuyor yanından kalktığım an kıpırdanıp uyanıyor hemen sımsıkı sarılıp tekrar uykuya dalıyor..napalım bizde onlar için çalışıyoruz..bende isterim bütün gün bir arada olalım ama hayat şartları..birde konuyla alakasız ama oğlunuz 3-4 yaşlarında sanırım gece sürekli süt içiyor mu ben dişhekimiyimde direk buraya takıldım..gece uyku arası içilen sütler çürük oluşumunda çok etkili..tavsiyem bir an evvel bıraktırın artık büyümüş...

ahhh ne güzel denk geldık
dişlerimiz zaten cürüdü malesef ön dişlerimide öyle
doktora gittik ancak müsade etmedi doktorda zaten hepsi işlemden gecmeli önlerde gidecek bari su verin dedi ardından
dedi kimse daha önce dememişti
tabi dişleri çok kötü artık cürük ve şekilleri bozuldu biberonu bir ara bıraktırdım 10 gun ama hazırmı değildi bilmiyorum 10 gün onu uyutamadım sinirlerimiz bozuldu karşılıklı geri verdim tekrar
gecelri süt içmior aslında verdiğim sütüde içmiyor sadece uyanmış olmak için uyanıyor bahaneside süt

ama yatarken içiyor varmı bir öneri?

Son düzenleme:
yaramı deştin cutem sabah sabah :14:
benim kızım da 4 5 yaşına kadar ara ara da olsa çok da fazla değil ama yaptı
kv dem sen gidince susuyor hemen kızım üzülme diyordu
bir keresinde işteyim aradı kv susturamamış ama nasıl ağlama
o ağlar ben ağlar... şimdi 8 yaşında okula gidiyor
çok şükür atlattık.. az kaldı sabır sizinkide geçecek inş.

ahhh ne güzel denk geldık
dişlerimiz zaten cürüdü malesef ön dişlerimide öyle
doktora gittik ancak müsade etmedi doktorda zaten hepsi işlemden gecmeli önlerde gidecek bari su verin dedi ardından
dedi kimse daha önce dememişti
tabi dişleri çok kötü artık cürük ve şekilleri bozuldu biberonu bir ara bıraktırdım 10 gun ama hazırmı değildi bilmiyorum 10 gün onu uyutamadım sinirlerimiz bozuldu karşılıklı geri verdim tekrar
gecelri süt içmior aslında verdiğim sütüde içmiyor sadece uyanmış olmak için uyanıyor bahaneside süt

ama yatarken içiyor varmı bir öneri?

Oğlunuz daha çok küçük bu yaşta çürükler başladıysa bir an evvel önlem almakta fayda var..normal diş hekimi yetine pedodonti uzmanına götürmenizi tavsiye ederim..çünkü tedavileri yapılmazsa ağrıları başlayabilir dişlerini kaybedebilir ee erken yaşta çekilirse çene gelişiminide olumsuz etkiler..hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama diş hekimliği fakültelerini öneririm..

bu konuda yalnız değilsin malesef bende varım
15 aylıkken bırakmıştım evden binbir zorlukla kaçardım
şuan 30 aylık alıştı ama sabah yanından kalktığım an elleriyle yokluyor yerimi ve bakıyor ki ben yokum hemen anne diye ağlayarak kalkıp beni arıyor yanından kalkar kalkmaz oda uyanıyor malesef ve bazen benle gelmek istiyor işe bende akşama bunu getircem sana şunu getircem sana diyerek giyindirip indiriyorum babaannesine ee onlar için çalışıyoruz bi yerde napalım

Niye ağlatıyorsunuz beni...
Aynılarını yaşıyorum, annem sen gittikten sonra hiç aramıyor ağlamıyor dese de benim içim yanıyor.
Kim bilir yavrum nasıl da içine atıyor, nasıl eksik hissediyor kendisini.
Bazen güç bela çıkıyorum arkamdan bakıp el sallıyor ama onu ardımda bırakıp gitmesi beni kahrediyor.
Bu sabah yine kaçtım evden, sessiz sedasız.

İşte benim çocukluğum ...
Tüm günüm annemi bekleyerek geçerdi, annem gelene kadar parfüm şişesinin kapağını kokluyordum...
Bilemiyorum; belki de bana annemi hatırlatan tek şeydi kullandığı parfümün kapağı...
Bakıcılarda büyüdük, çalışan bir annenin çocuğuydum ben. Çok zorluklar çektik.
Annem hep der; o köşeyi dönene kadar pencerelerden ağlayarak sarkarmışım hep ..
Ben 5, kardeşim 3 yaşında kreşe başladı...
Şuan çalışmayan annelerin çocukları bile 3 yaşında kreşe gidiyor ama bizim zamanımızda doğru düzgün anaokuluna bile giden çocuk yoktu..
İlerde çocuklarıma kendim bakacağım inşallah, kendi yaşadığım zorlukları onlara çektirmeyeceğim...
Çocuğunuzu çok iyi anlıyorum; emin olun.....

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki yalnız değilsin.
benim kızım 3 yaşında.
geçen sene her gün aynı şeyi yaşardık.
ki ben yarım gün çalışıyorum, haftada 4 gün.
benim vicdanım rahat, kızım öyle anneye hasret çekerek büyüyen bir çocuk değil.
ama gel de bunu çocuğa anlat.
bu yıl daha iyi çok şükür.
Arada gece nöbetlerimiz oluyor tab hala.
onu da idare ediyoruz.

Back