İşe gırdım mutluluktan ucmuyorum ama :/

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selam kızlar genel bakısıyla yıllardır işsizdim universıte okudum ettım ama duzgun bır
işim olmadı 27 yasımdayım işe gırdım annem bır yandan evlenırsen nası calısıcan cok iş
saatı cokmus olmazsa hepsını yapar gelırsın dıor
anne dıyorum oyle bır sey degıl calısma saatı var hıcı ve cmtesı aksam 8 de evde olunuyor gec tabı, :ecrin_bebek:
maası da az ama işte iş sonucta yani sevınmem gerekır ki işsizdım parasızdım
annemden sıkayetcıydım tum gun
dızının dıbınde ıstıyordu, sevgılılerım işsizim dıye benı terkedıyordu cok da para yıyorum
alıskanlıgım boyle olmasa bıle yıyebılıyorum bazen pıntı bazen savurganım falan neyse,

işte sımdıkı sevgılımle ewlenmek ıcın mınık mınık de olsa para bırıktırebılcem ve de daha
az telde msnde gorusucez belkı özler falan daha ıyı davranır bana ben de ona keza,
:delphin:

işi yapıp yapamıycagımı da tam bılmıyorum kendımı böle bıraz yaslı falan hıssedıyorum
yasım 27 tamam ama böle sankı içm gecmıs yasım gecmıs evlılıge gec kalmısım işe gec
kalmısım falan gıbı hıssedıyorum hele bır de yası kucuk kızların evlılık ve guzel iş gıbı
basarılarını gordukce bır daha garıp oluyorum ....
sımdıye kadarkı cok işimden de cıktım
begenmedım ya da cıkarılcak gıbı oldugumu düşündum ıstemedım ıstedıgım seyler de
degıldı falan, yani neyse buna sevınemedım bıle ma böle işte işe gırdım sonucta,
daha bol getırılı işler ısterdım ama olmayınca olmuyor... böle canlar umarım basarılı olurum
umarım kıyafet sac bas sorunum az olur uyku sorunum sevgılı sorunum az olur daha
memnun mutlu uyumlu huzurlu olabılırım...

Çok üzgünüm çoook

canım hayırlı olsun.ben sevindim yinede,evet haklısın ünvs. okuyup daha iyi yerler isteniliyor ama.artık iş verenler onuda takmıyor pek,iş bulmak çok zor olduğu için iyi kötü bulmuşsun.belki zamanla hem maaşın hemde bulunduğun yer yüksele bilirde.
gözün aydın diyorum tekrar.
:teselli: opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun ama hiç geç değilki 27 en verimli çağın.evlenmek içinde hiç geç kalmış sayılmassın bende 30 umda evlendim iyikide beklemişim okadar diyorum şimdi . olumsuz düşünme hiç bişeyi herşey güzel olur inşallah. başaramıycakta bişey yok kararlı ol azimli ol gerisi gelecektir tatlım..

Kıyamam sana ben bebeem :teselli:
Ne kadar içten anlatmışsın..
Öncelikle işe girdiğine sevinmelisin.Parası az bile olsa, akmasa da damlar diye bir laf vardır.Bak ufak ufak çeyiz de yapıyormuşsun.Girersin 100 veya 200liralık bir taksite, ödersin yavaş yavaş.
ışinde sevilirsen ve hakkın yenmezse (iyi bir patrona denk geldiysen -tatlicadiarzu- ) zamanla zaten arttırırlar paranı.
Ayrıca hiç için geçmesin, evlilik için yaşın geçmiş değil.Ne güzel kalbinin sahibini bulmuşsun..Evde tüketme hayatını zaten..Bak yeni bir ortam, değişiklik bu düşüncelerini kafandan uçurup götürecek, hakkında hayırlı olsun canım benim...
Çalışma saatlerine gelince; ben işten 9,30da çıkıyorum..Evlenince de bir süre bu böyle olacak.En azından sen 8de çıkcan :jeyyar:

iş buldun ya önemli olan bu..hayırlı olsun..

gözün aydın canım..yeni işin hayırlı olsun inş..
tabi ilk zamanlarda sıkılabilirsin çünkü uzun zamandır evde olmanın verdiği rahatlık vardı...
ilk başlarda biraz iş ortamı seni bunalta bilir....
ama evde oturmaktan çok çok daha iyidir...
kendine güvenin artar..artık bir işim var diyebiliceksin...
yaşından bahsetmişsin yaşında ne varmış ki gayet iyi bir yaş çalışmak için...
inş bu iş senin için iyi bir başlangıç olup istediğin yerlere gelebilirsin canım...a.s.

merhaba canım daha gençsin hiç bir şey için geç değil,
bugün iş saati uymaz maaş az gelebilir ama bir şeyin ucundan başlamak gerek
bir de bakmışsın branşına göre iyi bir iş bulmuşsun
yolun açık olsun............

hayırlı olsun canım bugun az olur yarın artar maaşın bi çevren olur yeni biişeyler duyarsın evde oturmayla iyi maaşlı iş bulunmuyo malesef

Back
X