İşe geri döndüm:( çok üzülüyorum

gulsan38

güneş doğuyor....
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
3.121
73
363
4 gün önce işe başladım. bebişimden ayrılmak çok zor. kayınvalidem bakıyo gözüm arkada değil ama nebileyim...5 aylık oldu daha çok küçük. tecrübeli olanlardan akıl istiyorum...

sağol şuan işteyim ama aklım hep evde. ek gıdaya başladık bi haftadır, mertte ayrılıktanmı nedir bilmiyorum iştahsız yiyo iştahsız emiyo.süt sağıp bırakıyorum ama zorla yiyo diyo annem.geçeceğini bilsem içim rahatlıycak.

geçer diye düşünüyorum çünkü biçok anne senin gibi bebişi 5-6 aylıkken çalışmaya başlıyor. çalışma saatlerin çok mu?

aslında çalışma saatlerim çok rahat saat 8de işe gidiyorum 12-13 arası öğle arası eve gidiyorum 3:30 da paydos ediyorum. hafta sonlarıda evdeyim ama zormuş gerçekten,umarım bian önce alışırım

Üzülmekte haklısınız. Ama bakın kayınvalideniz bakıyormuş çalışma saatleriniz birçok anne için bulunmazbir nimet.. Çok şanslısınız...

hepsi alışıncaya kadar zaten.inşallah kısa zamanda atlatırım. çok sağolun desteğiniz için.

inş en kısa zamnda alışırsınız.

bende aynı durumdayım bayram dönüşü işe baslıycam ama kayınvalidem yeteneksizin biri ne yedirebilir ne içireilir benım gözum hep arkada kalıcak.

sen sanslısın bak kayınvaliden güzelce bakıyor.
zamnlaa
alışırsın öğlen gidersin süt iznini kullanırsın.

aslında benim kayınvaldemde pek hatırlamıyo bebek bakmayı.ama ben hergün tek tek söylüyom önce sağdığım sütü sıcak suda ısıt sonra ver yoğurt yedir falan diye. ama en azından onu seviyo zarar vermez diye güveniyorum elinden geleni yapıyo sende öyle düşün.ayrıca şimdiden süt depolamaya başla bence ben depolayamadım çok sıkıntı çekiyorum şimdi.

iyiki kayınvaldem var yoksa yabancıya bırakmak zorunda kalcaktım

Son düzenleme:
yaaa benim yanımda kimsecik yok mecburen bakıcıya bıraktım oğlumu bugün. okula gitmeden biraz alışsın diye moralim çooooooook bozuk ev bomboşşşşş

senin durumun daha zormuş ben işte oyalanıyorum vakit geçiyo, sen evdesin vakit geçmezde şimdi.ama iyi düşünmüşsün işe başlamadan. benim tayin edirneden mardine çıktığı için ev taşıma falan ben işe başlamadan 2 gün önce geldi kayınvaldem daha yeni alışıyo mert babannesine.bayramdan sonrada anneannesi gelcek bikaç ay bakcak sonra bizde mecburen bakıcıya vercez, burda bakıcı bulmakta zor

Allah yardımcın olsun canım bebişlerden ayrılmak ve çalışan anne olmak çok zor.benim de kayınvalide bakacaktı ama ben en azından 1 yaşına kadar kendim bakmak istedim ve ücretsiz izine ayrıldım.

canım ya benim kayınvalidem hiç yanasmadı o sadece sevmek istedi bezinden kusmuğundan tiksindi ben korkarım yediremem içiremem diyip duruyor eşimde annem bakıcak diye diretiyor. onun bakacağı yok tuaf bi kadın 2 hafaya benimde zor gunlerim baslıycak gözüm hep arkada kalıcak.

sütüm hiç yok malesef ek gıdaya baslıyoruz hafif hafif birde mama

allah yardımcın olsun smile6081. bayramdan sonra annem gelicek 1-2 ay bakcak sonra bakıcı bulcam artık mardinde nası bulcam bilmiyorum. ek gıda ne veriyosun, ben mamadan yoğurt yapıp veriyorum bide meyve suyu veriyorum sadece. bu akşam muhallebi yapmayı deniycem mamayla.

specialx bende 1yıl ücretsiz izin alıcaktım ama şark görevim çıktı mardinin nusaybin ilçesine geldik. cehennem sıcağı var burda 45-50 derece. ücretsiz izin alsam 3 yıl olan şark 4 yıla çıkıyo. burda 1yıl fazla kalmak istemiyorum. senin yerinde olmak isterdim bebişin çok şanslı maaşallah:)

anlıyorum canım inşallah iyi bir bakıcı bulur rahat edersin.en azından evde olduğun vakitler bebişine bol bol hasret giderirsin.senin bebişin de çok şanslı bence çünkü onu çok özleyen ve seven bir annesi var.onlar için çalışıyoruz zaten.

bende 3 hafta oldu işe baslayalı hemde bebısım senınkınden daha kucuk tam 3 aylıktı basladıgım gun.napalım mecbur alısmaya calısıyoruz benımd eablam bakıyo yakın bıze evı gecerken bırakıyoruz ama bızde tasınıcaz o zaman gelıp goturmek zor olucak bakalım napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…