işe dönüş ve tereddütler..

Bozabilirsin de ya yeniden vermezlerse, sonucta ücretsiz izni kullandırma hakkı kurum inisiyatifinde
yok canım doğum sonrası ücretsiz izni kullandırmak inisiyatife bakmıyor diye biliyorum ben,oyle olsa izni ilk alırken vermezlerdi.

yok canım doğum sonrası ücretsiz izni kullandırmak inisiyatife bakmıyor diye biliyorum ben,oyle olsa izni ilk alırken vermezlerdi.
Amirlerinle bi konuş bakalım, eğer olasıysa bi denersin yapabiliyor musun görürsün

Belki goze batar ama sonucta bu senin yasal hakkin ve hickimse bunu kullanmana engel olamaz.en azindan 1 yasina kadar calismazsin.sonra da sorumlu hocanla konusup yasal iznini kullanirsin. Benim calistigim yer univ ve asistan arkadaslar gayet guzel kullaniyor izinlerini.

bizde cok ciddi adam sıkıntısı var oscar. Esimin calistigi yer oyle degil mesela. O universitede. Gayet rahat herkes. Sayi cok. Muamele iyi. Herkes memnun halinden.

[oscar1, post: 36573429, member: 524245"]o zamana kadar yeni tusla gelir belki biraz daha asistan.canini sikma simdiden.[/QUOTE]

Gelenler azcik durup istifa ediyorlar. Benden sonra iki istifa oldu bile ki ben gireli daha bir yil yeni oldu. Neyse hayirlisi olur insallah.

ne iş yapıyorsun? biraz daha devam edersen sorun olmaz iş yerimde dersen biraz daha kalabilirsin ama beterin beteri var diye düşünmek de iyi olabilir. ben doğumdan tam tamına 15 gün sonra iş başı yaptım bir fil 8-18 olarak.

Doktorum maalesef ipek.. gunduz mesaisi o kadar korkutmuyor bir sekilde gecer. Geceler ne olacak.. aksamdan kalma gibi sersem olmus vaziyette eve geldigimde cocuguma ne kadar faydali olabilecegim.. izni daha da uzatmak istersem ne kadar daha uzatmaliyim vs vs. Kafamda deli sorular.. bir yandan da eger annem ben bakamam derse kv nin gelip bize yerlesme durumundan ötürü duydugum korku.. krese şu yasinda henuz sicak bakmıyorum cunku.

Çok küçük zaten ben de düşünmedim işe dönerken kreş/bakıcı alternatiflerini.

Ama artık bir sürü kadın çalışıyor, sen içinde bulunduğum durum itibariyle çok zor görüyorsun halini ama dışarıdan çok da çıkılmaz gibi durmuyor. Ben de 15 gün sonra işe döndüğümde deli bir cesaretle yapmışım hem kendimden hem de çocuğumdan çalmışım, şimdiki aklım olsa yapmazdım diyorum ama bir hayır varmış; böyle olmuş diyorum.

Anneni ikna etmeye çalış bence.

Bu bağımlılık hep olacak bebeğine karşı . 7 ay iyi bir zaman dilimi yanında kalmış olarak.

Hastanelerin kreş alternatifi olduğunu bilmiyordum ayrıca. Hiç görmedim aslında. Özel hastane mi?

Hayır canım. Devlet hastanesi. Benim calistigim yerin de esimin calistigi yerin de var kreşi. Hayirlisi bakalim.sanirim sonuna kadar zorlayacagiz sartlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…