• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe başlayacağım , bebeğim emerek uyuyor :(

Demek ki zamanı şimdiymiş üzmeyin kendinizi siz rahat ve endişesiz olursanız evladınız daha pozitif olur bu konuda
Ben de kendımı rahatlatmaya calısıyorum.. Gecen hafta agladım , üzüldüm cok ama şimdi daha pozitif düşünüyorum.. Her sey o'n

Siz alistiramazdiniz siz yaninda oldugunuz muddetce emerek uyumak ister. Benim kizim 9 aylikken ise basladim. O da emerek uyuyordu ama bakicisi sallayarakda rahatca uyutabilmis. O zamandan beri ben evdeyken emerek uyur yoksam sallanarak uyur.
Yaa gercekten cok mutlu oldum.. Zaten uyumlu bir bebek , inşallah kolay bir süreç olur ıkımız ıcınde .. Çok tesekkur ederim.. :)

Oglum 10 aylikken işe dönmüştüm. O zamana kadar hep emerek uyudu,bi tek annem ayaginda sallayarak uyuturdu o kadar.
Kayinvalidem bakacakti maalesef onun da ayagi rahatsiz oldugu icin sallayamazdi ben napicaz ne edicez diye kara kara düşünürdüm .
Bir pazartesi ise baslayacagim ondan onceki cuma gunu geldi kayinvalide. Ve ben ikindi gibiydi oglum mama sandalyesini yemek yemis pcden birkac cocuk sarkisi izlerken bir markete gideyim eksikler var dedim
Geldigimde ne goreyim benim oglan uyumuss ben şok
Gozleri kapanir gibi olmus kv kucagina almis sarmalamis iki piş piş yapmis uyumus
Anlayacagin garezi banaymis:)
Ise basladiktan sonra benim oldugum vakitler yine emerek uyumaya devam etti. Gunduzleri ise uykusu gelince babannesinin kucagina tirmanir yine iki pişpişle uyurdu. Sonralari ise yattigi yerde sizarak uyumaya basladi gunduz uykusunu.
Cok tesekkur ederım , vakıt ayırıp yazdıgınız için .. İnşallah benım kızım da yıpranmadan alışır ..

Back
X