İşe başlayacağım , bebeğim emerek uyuyor :(

Talelife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
28
20
3
39
Merhaba herkese;
Dogumdan sonra 11 ay ızın aldım.. Maalesef iznim bitiyor ve pzt işe geri donuyorum..
Kızım uykuya emerek gecıyor.. Neden daha önceden düsünemedım bılmıyorum ama pzt işe basladıgımda nasıl uyutacaklar , kızım cok zorlanır mı diye düşünüp duruyorum..
Gündüz 2 kere uyuyor.. Eger dısardaysak uyku saatı geldıgınde arabasında uyur ama evdeyken emmeden uyumuyor..
Anneler yardımınıza ıhtıyacım var.. Ne yapmam lazım
Bıberonla mı uyutmayı denemelıyım su son 3 günde ..Ya da baska tavsıyesı olan arkadaslar varsa cokk mutlu olurum...

Benimki de 30 aya kadar beni emerek uyudu

Ama ben 3,5 aylıktan sonra çalıştım

Bebek Zeki varlık sen varsan emer yoksa bir gün ağlar ikincide öğrenir bizimkini teyzesi gezdiriyordu kucakta öyle uyuyordu

Ben emzik vermedim biberon da sevmedi

Bakacak kişi deneyip bulacak

biberona alistirabilirsin eger sut iciyorsa. yoksa belki emzik olabilir. ama 1 aydan sonra bos emzigi emermi bilmiyorum.
sut ve biberon belki olabilir. ama yaninda sen varken yine de biberonu almayip emmek isteyebilir.
zmnla alisir ama ilk basta uyku sorun oluyor biraz, Allah kolaylik versin.
kim bakacak, aliskin oldugu biriyse daha kolay alisir.

Çok tesekkürler..Teyzesı bakacak o konuda içim cok rahat.. Emzık emıyor aslında ..Olmadı süt ve bıberon denerız o zaman..

İçimi rahatlattınız cok tesekkür ederim..Emzik emıyor aslında ama uyutacagım zaman emziği atıyor agzından memeye gelıyor..
Ben yokken emzığini emerek uyuyabılır belki de..Insallah kolay bir sürec olur..

Karnı iyice tok olsun emziği reddetmiyorsa bakacak olan kişinin sadece tenine değmesi yeterli gelicek gibi. Benim oğlan illa çıplak göğsüme dayayacak mesela yanağını. Hem evet gerçekten zeki ve uyumlular 2 günden sonra çok zorluk çıkacağını pek sanmıyorum durumu kabullenip alışıyorlar genelde, sadece her şeyde olduğu gibi sabır lazım.

Çok tesekkürler ... İçim gercekten rahatladı.. Ayrı kalacagım ıçin çok üzülürken , bir de neden daha onceden emmeden uyumaya alıstırmadım dıye vicdan azabı cekıyordum..
Sabır lazım haklısınız..

Bebek arabasini eve alin koysunlar icine 1 ileri 2 geri misil misil uyusun :)
Ben boyle cok uyuttum.

Demek ki zamanı şimdiymiş üzmeyin kendinizi siz rahat ve endişesiz olursanız evladınız daha pozitif olur bu konuda

Canım benim oğlum evde emerek uyuyor. Ama kreşte emmeden kolayca uykuya dalıyor. Merak etme yerine göre davranıyorlar

Siz alistiramazdiniz siz yaninda oldugunuz muddetce emerek uyumak ister. Benim kizim 9 aylikken ise basladim. O da emerek uyuyordu ama bakicisi sallayarakda rahatca uyutabilmis. O zamandan beri ben evdeyken emerek uyur yoksam sallanarak uyur.

Biberonla süt verin öyle alıştırın bence kendi kendine uyumaya hemen alışamaz heralde. Uyku eğitimi vermeyi deneyebilirsiniz

Oglum 10 aylikken işe dönmüştüm. O zamana kadar hep emerek uyudu,bi tek annem ayaginda sallayarak uyuturdu o kadar.
Kayinvalidem bakacakti maalesef onun da ayagi rahatsiz oldugu icin sallayamazdi ben napicaz ne edicez diye kara kara düşünürdüm .
Bir pazartesi ise baslayacagim ondan onceki cuma gunu geldi kayinvalide. Ve ben ikindi gibiydi oglum mama sandalyesini yemek yemis pcden birkac cocuk sarkisi izlerken bir markete gideyim eksikler var dedim
Geldigimde ne goreyim benim oglan uyumuss ben şok
Gozleri kapanir gibi olmus kv kucagina almis sarmalamis iki piş piş yapmis uyumus
Anlayacagin garezi banaymis:)
Ise basladiktan sonra benim oldugum vakitler yine emerek uyumaya devam etti. Gunduzleri ise uykusu gelince babannesinin kucagina tirmanir yine iki pişpişle uyurdu. Sonralari ise yattigi yerde sizarak uyumaya basladi gunduz uykusunu.

Alışır merak etmeyin uyumlu sakin bir bebekmi

Seni gordukce diyorum kesin benim oglanda seninki gibi
30 ay beni emerek uyuyacak belli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…