• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsaura'nın taze gelin evi...

Çok zevkli bir hatunsun.Herşey çok güzel, şıkır şıkır.
Bakıldığı zaman evinin dizaynı gözü yormuyor.Hoş dizayn olmuş.
Allah eskitmek nasip etsin,en önemlisi bu.
Banyo aksesurlarına da bayıldım (paspaslar dahil), kelebek hastası olarak.
Kelebeğe bayılınca,kelebekli şeylerde gözüm.
Ekteki banyo takımı, sanki senin banyon için örülmüş,örnek olsun diye ekledim.
Umarım beğenirsin.

Eklentiler

• $nesegul_875614.webp
    $nesegul_875614.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
canım evin çok güzel fakat sadece salondaki orta sehpanın üstüne koyduğun çiçeği beğenmedim. yani o salona uygun daha dekoratif bir obje koyabilirsin. yineden evin hakikaten çok güzel...

canım Allah evinden huzuru hiç eksik etmesin. evin çok güzel. özellikle kedi sever olarak oturma odandaki kedili duvar kağıtlarını nerden aldın öğrenebilir miyim? çok beğendim bende istiyorum...

Salonu özellikle çok beğendim isaura, çok zevkli seçimler!:içelim:

Salondaki oturma grubunun markasını sorabilir miyim canım ?
Benim istediğim gibi yüksek çünkü...Yere çok yakın koltuklarda rahat oturamıyorum da :)) Böyle birşeyler istiyorum canım.a.s

Huzurla oturun evinizde, mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah dinimiz amin =)
opuyorumnanaktan

sağolasın kkdaşım.. :)) biz bu oturma grubunu fabello mobilyadan aldık ama markası vira mobilya.. çok rahatlar.. vereliniortak

canım herşey çok güzel seninde benim gibi mutfakta buzdolabı yerin yok o işi bozuyor kapının yanıda merak ettiğim acaba kiracımısın? aslında balkona komdi koyulup yerine buzdolabı konulabilirmiş canım mutfagın renkleri çok güzel kıpır kıpır salonunda çok güzel güle güle otur..

cnm sağolasın güzel yorumun için.. ama o buzdolabı yeri zaten üstünde dolap var, bizim buzdolabımız normalden biraz büyük olduğu için öle duruyo :)) evet kiracı sayılırız lojmandayız..

Çok zevkli bir hatunsun.Herşey çok güzel, şıkır şıkır.
Bakıldığı zaman evinin dizaynı gözü yormuyor.Hoş dizayn olmuş.
Allah eskitmek nasip etsin,en önemlisi bu.
Banyo aksesurlarına da bayıldım (paspaslar dahil), kelebek hastası olarak.
Kelebeğe bayılınca,kelebekli şeylerde gözüm.
Ekteki banyo takımı, sanki senin banyon için örülmüş,örnek olsun diye ekledim.
Umarım beğenirsin.

ayyy yerim ben bunu yaa çok güzel örmüşler biri gelse de bana da örse ya bundan :P mafoldumben delikafadulden teşkür ederimm cnm..

canım Allah evinden huzuru hiç eksik etmesin. evin çok güzel. özellikle kedi sever olarak oturma odandaki kedili duvar kağıtlarını nerden aldın öğrenebilir miyim? çok beğendim bende istiyorum...

semt pazarından aldım stickerları kızlar.. a.s.

çok güzel döşemişsiniz ağız tadıyla oturun inş,herşey ince ince düşünülmş

Allah basa kadar mesut etsin öncelikle. ve evini çok begendim. Kirmizi odadaki halin kullanisli merak ediyorum. Gerçi daha 3 aylik gelinsin, yikamaya eskitmeye vakit bulamadin henüz :)))
Güle güle otur esinle insallah

Back
X