- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
Harflerin kenarları silinmiş gibi. Her bir harften bir çizgi barındırıyor sadece.
Simdi anladiiimmm. Tekrar okuycam bu taktikle. Bakalm olucakmim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harflerin kenarları silinmiş gibi. Her bir harften bir çizgi barındırıyor sadece.
Bana harflerin eksik yazılmış gibi geldi.
@asdes Canim birinciyi cevirmistik zaten ikincide de: "Bugun de aglattin kahbe (cok ozur dileyerek) olsun Allah goruyor ve biliyor. Sultan." yaziyor. Keske Canan olsaydi dediniz Canan esinin adi mi?
İlk mesaj...unutmadim doğum günün kutlu olsun sultan..
İkinci mesaj....Bu gün de ağlattin kahbe olsun Allah görüyor ve biliyor ..Sultan.
Her harf bi sekil
İlk mesaj...unutmadim doğum günün kutlu olsun sultan..
İkinci mesaj....Bu gün de ağlattin kahbe olsun Allah görüyor ve biliyor ..Sultan.
Her harf bi sekil
Adamda bayram etsin kurtuldum diye:)bence sultaninda ....seninde.......yazsin.bosluklari istedigi gibi doldurabilir....bugünün tarihini atsın boşanıyoruz sultanla mutluluklar yazsın arkadaş .
Valla ben orda bilinmeyenli denklemlerden baska bir sey gormuyorum. Bunlari nasil cikardiniz?
sanmam bayram etceğni. her erkek gbi pişmanım şöyle böyle cahillik ettm affet fasa fiso.....adam böyle yapcak cesareti buldğna göre karısı biraz saf olsa gerek ( kalbi temiz) muhtemelen inanacaktrAdamda bayram etsin kurtuldum diye:)bence sultaninda ....seninde.......yazsin.bosluklari istedigi gibi doldurabilir....
Ne insanlar var ya bu adam daha ergenlikten cikamamiş.cocuguda varmıki acabasanmam bayram etceğni. her erkek gbi pişmanım şöyle böyle cahillik ettm affet fasa fiso.....adam böyle yapcak cesareti buldğna göre karısı biraz saf olsa gerek muhtemelen inanacaktr
eşhedüenla aklıma gelmezdiMesela Ü harfinde iki noktayı iki küçük çizgi gibi düşünün + işaretine donmus . U harfi tek bir dik çizgi
PessssSultan şerefsiz yazıyor