T Tugba220 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2019 570 170 103 25 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugba220 #1 18 aylık bu iki parmağı birleştirip açıyor uyuyacakken falan hiç yapan var mı bi şey bulamadım doktora nı gitmeliyim yardımcı olabilecek var mı acaba
18 aylık bu iki parmağı birleştirip açıyor uyuyacakken falan hiç yapan var mı bi şey bulamadım doktora nı gitmeliyim yardımcı olabilecek var mı acaba
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.688 En iyi cevaplar 1 5.329 198 26 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugba220 #2 Tugba220 .!.: 18 aylık bu iki parmağı birleştirip açıyor uyuyacakken falan hiç yapan var mı bi şey bulamadım doktora nı gitmeliyim yardımcı olabilecek var mı acaba Genişletmek için tıkla... bişeye dokunma ıstegı olabılır oyuncak cember kendı parmak kenarında kalkan deri annesının dıger memesı kendı sacı kulagı..vs bı cok cesıdıne sahıt oldum uykuya dalmaya yardımcı bişi sanırım onun ıcın :) içinden gelıyodur hastalık gıbı gelmedı. :)
Tugba220 .!.: 18 aylık bu iki parmağı birleştirip açıyor uyuyacakken falan hiç yapan var mı bi şey bulamadım doktora nı gitmeliyim yardımcı olabilecek var mı acaba Genişletmek için tıkla... bişeye dokunma ıstegı olabılır oyuncak cember kendı parmak kenarında kalkan deri annesının dıger memesı kendı sacı kulagı..vs bı cok cesıdıne sahıt oldum uykuya dalmaya yardımcı bişi sanırım onun ıcın :) içinden gelıyodur hastalık gıbı gelmedı. :)
T Tugba220 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2019 570 170 103 26 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugba220 #3 soGuk nevale .!.: bişeye dokunma ıstegı olabılır oyuncak cember kendı parmak kenarında kalkan deri annesının dıger memesı kendı sacı kulagı..vs bı cok cesıdıne sahıt oldum uykuya dalmaya yardımcı bişi sanırım onun ıcın :) içinden gelıyodur hastalık gıbı gelmedı. :) Genişletmek için tıkla... Baya korktum bi anda aklıma takıldı otizm korkusu geldi.ama bugun yapmadı mesela öyle olsa hep yapardı sanırım
soGuk nevale .!.: bişeye dokunma ıstegı olabılır oyuncak cember kendı parmak kenarında kalkan deri annesının dıger memesı kendı sacı kulagı..vs bı cok cesıdıne sahıt oldum uykuya dalmaya yardımcı bişi sanırım onun ıcın :) içinden gelıyodur hastalık gıbı gelmedı. :) Genişletmek için tıkla... Baya korktum bi anda aklıma takıldı otizm korkusu geldi.ama bugun yapmadı mesela öyle olsa hep yapardı sanırım