Evde orgu yapıp sosyal medyadan satabılırsınselam kızlar konuyu doğru yeremı açıyorum bilmiyorum ama evde iş yapıp para kazanmak istiyorum ama en kolay en rahat nasıl bir iş yapabilirim onu bilmiyorum sizce maliyeti düşük rahat ve iyi para kazanabileceğim nasıl bir iş yapabılırım?
Ben çok çok çok büyük bir işe girmemek anlamında öyle söyledim ufaktan başlamak her işin emekle olduğunu biliyorum benım zaten bir mesleğim var çok fazla emek verdiğim ama suan o işi yapmıyorum hamile olduğum için evimde beni çok yormıcak neler yapabilirim dusuncesındeyım sadeceHem kolay olsun, hem rahat olsun, hem maliyeti düşük olsun, hem kazancı bol olsun, hem de evde oturup yapayim. Yok öyle bir dünya... Emek olmadan yemek olmaz.
Bunu bilmiyorum canım araştıracağım :)Bazı operatörlerin bu şekilde sistemleri oluyor. Evden çalışıp maaş alıyorsunuz. Bi araştırın isterseniz
Açıkcası bu aklıma geldi düşündüm çok buda bu seçenek kafamda suanEvde orgu yapıp sosyal medyadan satabılırsın
Ne kadar genişlemiş su yemek sektörü gerçektenSosyal medya hesaplarından şu altın günlerine falan özel sarma, börek falan yapıp satanlar var. Sevgililer için kurabiye bilmem ne yapanlar var. Butik falan açanlar var. Ha onun için de iyi reklam yapmalısınız, işinizi özenli yapmalısınız ki insanlar sizden alışveriş yapsın. Nikah şekeri, davetiye falan hazırlayanlar var. Onda size yolluyorlar sanırım malzemeleri, siz evde yapıyorsunuz. Ama detaylı bilmiyorum tabi.
Araştır canım. Sanırım satış tarzı bir şeydir. Konuşkan ve ikna kabiliyeti olan biriysen çok rahat yaparsınBunu bilmiyorum canım araştıracağım :)
Çok güzel konuşurum bence hahaAraştır canım. Sanırım satış tarzı bir şeydir. Konuşkan ve ikna kabiliyeti olan biriysen çok rahat yaparsın
Bu soylediginiz is tanımına uygun bir iş varsa, rahat, kolay, düşük maliyet, iyi para vs.. yapan buraya yazmaz sanırım :))selam kızlar konuyu doğru yeremı açıyorum bilmiyorum ama evde iş yapıp para kazanmak istiyorum ama en kolay en rahat nasıl bir iş yapabilirim onu bilmiyorum sizce maliyeti düşük rahat ve iyi para kazanabileceğim nasıl bir iş yapabılırım?
O zaman bir an önce araştırmaya başla. Reklam olur mu yasak mı bilmiyorum ama sanırım Turkcell'de var bu olayÇok güzel konuşurum bence haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?