İş

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
31
selam kızlar konuyu doğru yeremı açıyorum bilmiyorum ama evde iş yapıp para kazanmak istiyorum ama en kolay en rahat nasıl bir iş yapabilirim onu bilmiyorum sizce maliyeti düşük rahat ve iyi para kazanabileceğim nasıl bir iş yapabılırım?

Bazı operatörlerin bu şekilde sistemleri oluyor. Evden çalışıp maaş alıyorsunuz. Bi araştırın isterseniz

Sosyal medya hesaplarından şu altın günlerine falan özel sarma, börek falan yapıp satanlar var. Sevgililer için kurabiye bilmem ne yapanlar var. Butik falan açanlar var. Ha onun için de iyi reklam yapmalısınız, işinizi özenli yapmalısınız ki insanlar sizden alışveriş yapsın. Nikah şekeri, davetiye falan hazırlayanlar var. Onda size yolluyorlar sanırım malzemeleri, siz evde yapıyorsunuz. Ama detaylı bilmiyorum tabi.

Evde orgu yapıp sosyal medyadan satabılırsın

Hem rahat hem kolay para kazanabileceğin hem maliyeti düşük bir iş yok
Kurabiye işi riskli, çok estetik isteyen bir iş, yapan çok var, maliyeti ilk etapta yüksek, değişik kalıplar ve model ile yola çıkman gerekiyor.
Örgü herkes giydirmez, çok tutulmayabilir.
En güzeli iyi kalite sarma, börek, mantı işi. Ama emeğin çok olur, çalışman emek vermen gerekir

Hem kolay olsun, hem rahat olsun, hem maliyeti düşük olsun, hem kazancı bol olsun, hem de evde oturup yapayim. Yok öyle bir dünya... Emek olmadan yemek olmaz.
Ben çok çok çok büyük bir işe girmemek anlamında öyle söyledim ufaktan başlamak her işin emekle olduğunu biliyorum benım zaten bir mesleğim var çok fazla emek verdiğim ama suan o işi yapmıyorum hamile olduğum için evimde beni çok yormıcak neler yapabilirim dusuncesındeyım sadece

Ne kadar genişlemiş su yemek sektörü gerçekten

Bu soylediginiz is tanımına uygun bir iş varsa, rahat, kolay, düşük maliyet, iyi para vs.. yapan buraya yazmaz sanırım :))

Sosyal medya uzerinden vergi mükellefiyetin olmadan hic bir is yapma. bigun birisi bi sikayet ederse kazandigin paranin fazlasini alirlar. dusuk maliyetli ve düşük kazancli isler elbette var. ama fusuk maliyete yuksek kazanc imkansiz gibi bisey

18 dolana dek yurtta kaldın mı konu sahibi şartlardan biri bu çünkü

Herkese iyi akşamlar İş arayan,ekmeğimi taştan çıkarırım diyen herkese seslenmek istiyorum buradan. Sizlere harika bir is teklifim var.. Çalışma saatlerinizi kendiniz ayarlayabileceginiz,istediğiniz kadar para kazanabileceğiniz bir iş, çünkü ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Merak edenler bana .... adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biobellinda yapıyorum. Üye odaklı çalışıyoruz üye başı 15 TL kzanyorum. Msn at anlatayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…