• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş

Dream on

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
55
27
3
29
Izmir'de üniversite okuyorum ve hafta sonları veya h.ici 5ten sonra calisabilcegim ek gelir amacli is arıyorum bunlar neler olabilir.?Ajanslar falan varmış ama ulasamadim onlara nasil ulaşabilirim? Markette tadim yaptıran vs. Broşür dağıtma olabilir mesela ama nasıl bulacağımi bilemedim.

Izmir'de üniversite okuyorum ve hafta sonları veya h.ici 5ten sonra calisabilcegim ek gelir amacli is arıyorum bunlar neler olabilir.?Ajanslar falan varmış ama ulasamadim onlara nasil ulaşabilirim? Markette tadim yaptıran vs. Broşür dağıtma olabilir mesela ama nasıl bulacağımi bilemedim.

Netten başvuru yap.
Üye ol is arayan sitelere .

LR a üye olup istediğiniz zaman istediğiniz saatlerde calısabilirsiniz görüşmek isterseniz mesaj atın lütfen

Forum Bornova Pull&Bear Mağazası'nda personel arıyorlar diye biliyorum. Mağazacılık düşünür müsün?

Back