selam kızlar,benim yazın çalıştığım bir turizm şirketi vardı.şirketin sahibi biraz dengesiz bir adamdı.satışların kötüyse sana 1 hafta müddet veriyordu ve bu 1 hafta içinde satışlarını yükseltmezsen işten çıkartıyordu.stresli bir ortam vardı ve bundan dolayı bir çok kişi işten çıkarıldı.yaz sonuna doğru bir gun patron bana ve diğer bir kaç arkadaşa kızdı neden kendı masanızda oturmuyorsunuz hemen çekin gidin diye.şaşırdık sadece masa değiştirmiştim çünki diğer arkadaşlar da aynı şekilde.adam zaten sinirli bir tip,neye ne tepki vereceği kestirilemiyor.işin özü kovuldum.ertesi gün paramı almaya gittiğimde kapıda karşılaştık.kusura bakma,sen iyi bir kızsın burası senın iş yerin hep gelebilirsin satışlarında çok iyi falan dedi.sinirim bozuldu ağlicaktım nerdeyse hiç bişi diyemedim.hatta satışları iyi olanları sezon sonunda tatile gönderiyorlardı seni de gönderiyorum dedi.gerçi ben gidemedim bazı sebeplerden.neyse bugun ordaki şefimle konustuk bi ara ugrar mısın dedi,konusalim senınle bi dedi.bende tamam gelirim dedim sınavlardan sonra.sevindim bi an bu krizde şimdiden yaz için işim olabilir die düşündüm.erkek arkadasımı aradım anlattım sevinçle.kızdı bana dediki sen şimdi senı kovan o herifin yerıne mı gidiceksin,kızla nasıl konuşulcanı bilmeyen adamın yanına.benim we babanın başını belaya mı sokucaksın.böle boş şeyler için arama beni dedi bende kesin bişi yok hem iş içinse bile onlar beni kovdu ama şimdi istıolar,kendileri tükürdüklerini yalamış olucaklar dedim.erkek arkım kızdı kapattı.
ben sadece paylaşmak istedım onunla.bende düşündüm onun dedıklerını ama gidip görüşmekten ne olurki.yüzsüzlük mü etmiş olurum sevinmiştim,kursağımda kaldı:çok üzgünüm:
ben sadece paylaşmak istedım onunla.bende düşündüm onun dedıklerını ama gidip görüşmekten ne olurki.yüzsüzlük mü etmiş olurum sevinmiştim,kursağımda kaldı:çok üzgünüm: