İş

Alt tarafı 2 senelik tazminat ya o kadar plan yapmaya gerek yok. Ne yaparsanız yapın vermezler zaten onu. Ben olsam yeni işe geçerdim. Özel sağlık sigortası da var diyorsunuz ki bence çok faydalı bir şey. Çok sıkışık olursanız ek iş yapma şansınız yok mu? Ya da maaş için pazarlık şansınız yok mu?

Size mobbing yapan kişiyi şikayet ederek ve dava açarak işi bırakıp yeni açılacak yere geçin bence. İş yeri mobbing ciddi bir suç artık.

Size mobbing yapan kişiyi şikayet ederek ve dava açarak işi bırakıp yeni açılacak yere geçin bence. İş yeri mobbing ciddi bir suç artık.

Aynisini yazacaktim, ben olsam mudurle dovusurum kendimi kovdururum.
Mağazada çalıştım yıllar önce, aynı böyle bir müdür vardı, en sessiz ben olduğum için en çok bana yüklenirdi. Çıkmaya karar verdiğimde satış falan yapmadım, her şeyi saldım, sorduklarında konsantre olamıyorum aile sorunlarım var ws dedim. Sonuç olarak tazminatımla birlikte çıkışım yapıldı.

Ben de öyle düşünüyorum, tazminat kovalayacağım diye tüm huzurumu ekstra kaçırmak kendi benliğim için yanlış olur. Ek iş ya da maaşta pazarlık yapma şansım yok bulunduğum alanlarda ama kendimi idame ettirebilirim her türlü diye düşünüyorum.

Dediğim gibi şikayet etsem dahi tüm şirketi arkasına almış biri, her türlü durumda olan bana olur kimse benim arkamda durmaz. Bu tarz şeyler için şahit ve deliller önemli ama herkes korkuyor.

Şöyle buradaki sorun sadece çalıştığım kişi de değil, maaş farklarımızı bile elden veren bir şirket. Bir de en sevdikleri ve en eski personelleri benim başımda olduğu için onun ağzına bakacaklar her türlü. Sizin çalıştığınız yer insaflıymış, çoğunda yok böyle bir durum. 10 yıl da 5 kez falan bu sektörün farklı alanlarında bulundum.

Arada 15 bin civarı fark yoksa geç yeni yere tabiki de
yok zaten buradaki maaşım asgarinin bir tık üstü orayla hesaplayınca da pek uçurum bi fark olmuyor, ki arada özel sağlık sigortası vs derken mantıken etki üstüne bile çıkar çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…