kralice40

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
145
30
118
arkadaslar ben ev hanimiyim.
ev de calismak icin bir urun katologuna uye olmak istiyorum ama hangisi daha iyi kazanc sagliyor ve kaxandiriyor bilemedim.
siz bu konuda bana yardimci olur musunuz.

Merhaba
Ben de şu anda bu işi yapıyorum. Benim çalıştığım firma bir Alman markası olan LR. Ve prim sistemi gayet güzel adil ve şeffaf. Daha önce başka bir firmaya da üye olmuştum ancak kazanç sistemi hoşuma gitmemişti. Diğerleri hakkında da çok bir bilgim yok açıkçası. Ama bana bu işi yaptıracak kadar hoşuma gitti LR da çalışmak öyle söyleyim. Çünkü hiç böyle işlere kalkışacak biri değildim İsterseniz daha detaylı bilgi veririm.

Bende biobellinda yapıyoruz. . Satış yok sadece üye ekleyerek para kazanıyorum.msj at anlatayim

arkadaslar ben ev hanimiyim.
ev de calismak icin bir urun katologuna uye olmak istiyorum ama hangisi daha iyi kazanc sagliyor ve kaxandiriyor bilemedim.
siz bu konuda bana yardimci olur musunuz.
Profesyonel anlamda network yapıyorum.dilerseniz bilgilendirirm.5. Ayımda 2000 in üstünde gelirim olduSatış zorunluluğu stok zorunluluğu üyelik ücreti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…