Iş yerindeki müdürüm

pumpkinspicelatte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
58
56
88
34
Selam herkese, resmen sinirden uyuyamadigim bir gece geciriyorum. Sizlere anlatip rahatlamak istedim dogrusu. Benim bir mudurum var. Sagolsun beni bir kelleden ibaret goruyor. Yeni mezunum 10 aydir calisiyorum tamam ama, kisa surede baya mesafe aldim. Kimseden sikayet almam aksine takdir alirim. Ama kendisi resmen hatami kolluyor.

Bugun insani olarak bir isi unuttum. Kimseyi zor duruma sokmayacak bir is, telefon acti 500 desibel sesiyle BO İŞÖ NÖDÖN UNUTTON NAPCAZ BÖYLÖ( bu isi neden unuttun napacagiz boyle) demek istedi. Kendimi savunmakla ugrasmadim, ozur diledim. Telafi edecegimi soyledim. Yine ayni ses tonuyla senin bu unutkanligin can sıkıcı olmaya basladi dedi. Halbuki 10 aydir unuttugum sey sayisi 3 ya da 4tur. Neden iyi seylerim tebrik edilmiyor da kotu olan seyler uzatilip duruyor.

Son bir ornek, bana bir proje verdiler. Ben cok guzel tamamladim isimi musterimiz tesekkur etti filann, gecen toplantida herkes projesini anlatiyor. Tam sira bana geldi neyse toplantiyi bitirelim dediler kalkip gittiler.

Motivasyon eksilerde... hakkimizda hayirlisi...

Sizce bu adama artik cevap vermeli miyim? Yoksa sessiz ve derinden mi gitmeliyim bilemedim...

Kesinlikle motivasyonunu duşurduğunu soylemelisin.. Bn patronumdan tebrik almadığımda hemen gidip soylerdim, sağolsun oda guzel bi çikolata ve bi tebrikle gonlumu alırdı ki zaten çalışma hayatınıda çok etkiliyor bu motive.. Seni anliycağını duşunuyorum

Dogru diyorsun, karsima alip konusmam lazim.. motivasyonu bilr isteyerek aliyoruz arkadas nasil bir dunyadayiz

10ayda unuttugun seyleri birileri sana hatirlattiysa hatalisin ama kendin hatirlayip telafi ettiysen sorun yok.
Geri kalan tavirlarda yeni elemanlari pek saymazlar sen kendini ifade ediceksin.Projenimi gormediler hop ben varim diyceksinki adamdan saysinlar seni

orada çalışan bazı kişilerden daha yüksek maaş alıyorsan patronun beklentisi çok daha fazladır ve herşeyin göze batıyordur

orada çalışan bazı kişilerden daha yüksek maaş alıyorsan patronun beklentisi çok daha fazladır ve herşeyin göze batıyordur

Ay keske oyle olsa bir tesellim olurdu. Ben muhendislik mezunuyum okulu dereceyle bitirdim master yapiyorum ama arkadaslar arasinda en dusuk maas benim. Biraz pasif kaldim pazarlik yapamadim isin en basinda.

Bari motivasyon kiriyorsun para ver degil mi...

seni kırmak istemem ama iş hayatında 10 ay içinde 3-4 unutkanlık çok fazla, hele ki müdürünün farkedebileceği türde unutkanlıklar
kimseyi zor duruma soksun ya da sokmasın
tabi ki tavrı iyi değil, ona bir sözüm yok, üslubu kötü
ama müdürünü eleştirirken kendine de objektif gözle bir bak derim ben

canım emin misin?maaş bordrolorunu gördün mü?ben de mühendisim, benzer bir durum başıma geldi,tecrübe konuşuyor.az bir tecrübeyle girdiğim işlerden biriydi yine de belli bir rakamın altındaki ücrete kesinlikle çalışmayacagımı iletmiştim.o rakamda bana göre hala azdı ama piyasa sebebiyle tecrübe edinirim diyerek şansımı fazla zorlamamıştım.3-4 yıldır orada çalışanlar vardı, yüksek alıyorlar sanıyordum.çıkarken operasyon müdürüm olacak dengesiz, bazı benden daha eskilerin benim maaşımdan daha az aldıklarını fakat performanslarının daha yüksek (!) oldugunu ( e adam 4 yıldır orada ben gireli 6 ay olmuş) falan zırvalamıştı yani bana da böyle can sıkıcı şeyler söyleyerek resmen mobbing uygulayıp verdiği kuş kadar maaşın da lafını etmişti.
bak sinirlendim yine hatırlayınca..

Ayrıl bence emin ol başka iş bulursun işteki huzursuzluk çok kötü bir durum. Kimse kimseyi çekmemmeli bu hayatta bence

mükemmelliyetçi bi tip herhalde uğraşmazı zor yerine göre cevap verin tabi

Patron değilmişki müdürmüş, patronunuzla yada genel müdürle en azından bence bu konuyu konuşabilirsiniz.Yetti bu adamdan gaari diyebilirsiniz.

Welcome to özel sektör...

Isten ckma canim aldiris etme o gtsin isten senin patronla aran iyi olsn belki seni kiskanio is hayati bahane ariodr ckarmk istiolr tazmint alp ckarsn ve issizlk maasinda olur vs aldigin paradn muhakak yatiriliodr oyuzdn relax ol o kimki oyle dusun

Çalıştığınız firma kurumsalsa hakkınızı arayın gidin İK bildiğiniz yetkililere mail atın durumu iyice anlatın emin olun çözmeye çalışacaklardır ve o Müdür bozuntusunun façasını alacaklardır. Yok patron şirketi ise Müdür yakınsa işte o zaman sıkıntı var zira patronlar küçük düşünür ve onun tarafında olur Allah yardımcınız olsun insan zamanının büyük kısmını işte geçirince huzursuzluk her yere sizinle geliyor eve gezmeye alışverişe çünkü hep aklınızda bu sorunlar oluyor konuyu takipteyim bakalım neler diyecek kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…