- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk açıklandığında 2 gün denenecek. Acil bir durumda yapılabiliyor mu ? evden yürüyor mu işler dendi.Belki dönüşümlü bir durumdur, öyle değilse bile öyle olmasını talep edin
bizdede öyle ama sebeb:
cocuklular eve, ileri yastakiler eve
her odada bir iki kisi kalcak sekilde planlandi...
ve evde cildirmak üzereyim. cocukla calisilmiyor
Bakın bu durum neye göre belirlendi? diye en azından sorun ve hakkınızı arayın.Biz toplu ofiste çalışıyoruz.
Genc yaşlı olarak ayrılsa zoruma gitmezdi zaten. Anlamsız bir belirleme.
Engelli kadrosu burda mesela .Risk grubu olmasına ragmen
dediğiniz gibi şikayet edip sesimizi çıkarsak işimizden olacağız. Bunu biliyor ve haksızlıkğa devam ediyorlar.tüh ya nasıl böyle bir karar alınır böyle bir zamanda. acaba bu tarz şeyler şikayet edilemiyor mu? sosyal medyadan falan yaysanız o zaman da işinizden olursunuz. valla vicdan herkese lazım. Allah yardımcınız olsun. Sizi ve sizin gibi çalışanları korusun. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden sizlere
işte bende buna kızıyorum.kamuda çalışıyorum. şuan işlerin yoğunlaştığı sektörlerin birinde sürekli dışarda kalabalıklardayım. Bu şekilde devam ederse kendime hedef koyduğum süre 3 hafta. 3 hafta yakalanmamayı başarırsam yararım olacak. evi ayırdım. sadece ana eşyalar ile boş bir evdeyim. hadi biz mecburuz da siz işiniz olmadığı halde neden böyle bir durumda kaldınız anlamadım. bu durumlarda korkum ise maaş verilmemesi. şirketlerin istifa etmesi.
Millet ölüyor . Bunların umrunda değil ya.Kamudayım herkes idari izin aldı herkes kronik hastaymış meğer...ben yıllık izin istedim vermediler zaten az kaldık dedi oysa alakası yok...psikolojim bozuk dedim iş daha onemli dedi
hiç kimse bir şey söylemiyor. O ona atıyor suçu , öbürü bir başkasına.Bakın bu durum neye göre belirlendi? diye en azından sorun ve hakkınızı arayın.
:))) bu iyimiş.Patronun suratına hapşırıyorsunuz gerisini onlar halleder.
bende müdür asistanıyım bende işteyimHiç bir açıklama yapılmadı kızlar. Salı günü çıkış saatinde gelip sen sen sen geliyorsun sen gelmiyorsun dendi.
Genel müdür asistanı olarak görev yapıyorum. Genel müdür burda ama zaten benim onu asiste edeceğim bir durum yok. Çünkü herkes evinde.
İşimi evden götürebilirim yani .
Bu iş ya herkes ya hiç kimse olarak yapılır benim bildiğim.
Önce sadece 2 gün deneme dediler. Herkes Cuma gelecek, tatbikat gibi düşünün diye söylendi.
Hadi tamam dedim.
Yalnız şuan böyle devam edileceği konuşuluyor.
Sinirimden öleceğim.
işte bunları okudukça iyice sinir oluyorum.Bizde de patron ve üst düzey yöneticilerimiz gelmiyor. Bizim şirket zaten aile şirketi yani gelmeyenlerin hepsi yakın akraba. Çalışanlar olarak biz geliyoruz ama şoförle aldırıyorlar evden. Bende şeker ve alerjik astım var. Ayrıca engelli bir çocuğum var. Bu gün tekrar konuşucam bir şeyin değişeceğini sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim.
benim de müdür geliyor. Aslında onun da gelmesine gerek yok uzaktan çalışabilir.bende müdür asistanıyım bende işteyim
müdürlerim de burda
kimi arkadaşlar uzaktan çalışıyor kimileri geliyor bizde
benim tesellim en azından gelenler olduğu
servis vs temin edildi mi var mı yoksa toplu taşıma mı kullanıyorsunuz?
toplu taşıma kullanıyorsanız servis ayarlayın diyebilirsiniz en azından