iş yerinde sıkıcı saatler

yerimden kalkmyrm valla malak gbi oturyrmm fecde takılyrmm..bde çeyizlik bakıyorum. bildiğiniz ucuz ve güzel bornoz takımları varmı aile setii olrak alcam daa çokk pahalıı herşeyy

taç da cok guzel bornoz takımları var ama cok pahalılar

sizin yine yanınızda insanlar var ben tek başımayımm gelen saçma sapan insanlarla uğrasıyorummm hepsininin boğazını sıkıp konuşmalarını engellemek istiyorummmmmmmm:84:

çook çook çookkk iğrenc bı duurm bende sadece benmı yasıyorum dıyorum ama yok genel sorun herhalde ne dıyımm valla Allah yuzumuze baksında kurtulalım onlardan :)) hele bızde bı cıns var sankı dınlemek zorundasın kıtap okuyorum yok ıllahı konusacak sacma sapan ne olursa kafa sallıyorum sadece cunku cvp verme sansın bıle yok o derece yanı aksam bunu evde konusturmuyorlar sanırım oda gelıp benden alıyor hıncını

ohh ebe mesaimm bitdi sonunda şükürlerr olsunn:)eewet bornoz takımı özdilekte taçta pahalıı yaa nerden alablrmkii ucuz vee güzlllll üffff

bende şimdi arkadasların yanından geldım cok sevıyorum ya onları rahatlayıp donuyorum odama ıkı dakıkamı alıyor gerı eskı halıme donuyorum neden anlastıgım kısılerele aynı odada dıılımkıne benn yaaa ama olsunn yınede her canımın sıkıldıgında gıdıp rahatladıgım guzel vakıt gecırdıgım cookk degerlı arkadaslarım varr mutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…