• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerinde sıkıcı saatler

queen0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
396
4
46
Ankara
yaa iş yerinde cok canımız sıkılıyor ne yapsakki acabaa onerılerınızı beklıyorum arkadaslar !!!!!

şiddet yok bibiğimmm olmaz soyle degısık bısey olsun yaa canımıızn sıkıntısı ucsun gıtsın...

wallaa aynen iş yernde sıkıldım yerimden kalmayada üşeniyorumm:) kadınlar kulübünde takılıyorumm:)ve çeyizlik bakıyorum........ napimm:):60:

yaa iş yerinde cok canımız sıkılıyor ne yapsakki acabaa onerılerınızı beklıyorum arkadaslar !!!!!

Milletin dertlerini oku ve derma bulmaya çalış canım.Ama acımasız olma sakın:69: İnsanların mutlu olmasına yarayacak görüşlerini paylaş :34:

iş yerin üst katlarda ise bir tane dayanıklı esnek ip bul

ipin bir ucunu kolonlara diğer ucunu ise ayak bileklerine sıkıca bağla

daha sonra kendini pencereden aşağıya at

sıkıntın ucup gidecektir.

iş yerin üst katlarda ise bir tane dayanıklı esnek ip bul

ipin bir ucunu kolonlara diğer ucunu ise ayak bileklerine sıkıca bağla

daha sonra kendini pencereden aşağıya at

sıkıntın ucup gidecektir.

sen bı yap bakalım gıderse bızde deneyelım

çalıştığım yerde tek kızım diğerlerii yaşça büyükk erkeklerrr:)veee yanımdakiii masada oturan adamınn sesine bile tahammül edemiyorumm pis ispiyoncuuu:47:

ayy cok kotu ıgrenc bı durum vallahııı bende bı ara oyleydım ama kurtuldum hatta o kısı ıcın cok fecı planlar yapıodum ama allahtan ayrıldım ordan sande kurtulursun ınsallah

sizin yine yanınızda insanlar var ben tek başımayımm gelen saçma sapan insanlarla uğrasıyorummm hepsininin boğazını sıkıp konuşmalarını engellemek istiyorummmmmmmm:47::84:

yerimden kalkmyrm valla malak gbi oturyrmm fecde takılyrmm..bde çeyizlik bakıyorum. bildiğiniz ucuz ve güzel bornoz takımları varmı aile setii olrak alcam daa çokk pahalıı herşeyy:43:

Back