merhaba arkadaşlar ben eşimle aynı devlet hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapıyoruz. bulunduğumuz yerde çok haksızlık yapılıyor bizler kpss ile atanıp gelip görev ve sorumluluklarımızı bilip işlerimizi eksiksiz yapmaya gayret ediyorz. fakat kurumuzda eşit iş dağılımı olduğunu düşünmüyorum. kiminin mesai saatleri içinde işleri yetişmiyor akşam yada haftasonu geliyor ek bi ücret almadan işlerimizi yapmak zorunda kalıyoruz. kimide mesai saati bitene kadar keyif yapıyor iş yerinde kahvaltı kahve alışveriş dedikodu ne ararsanız yani. hastanede bulunduğumuz yerde yani buralı olan insanlar var bize davranıldığından farklı davranılıyor onlara ve o insanlar taşerondan kadroyu alan arkadaşarımız. en az onlar çalışssın bi iş olduğundan en çok bizi çalışalım istiyorlar. maaşlarını bizimle kıyaslıyorlar falan az alıyorlarmış ya zaten sanki okudun da karşılığını alamadın ortaokul mezunları çk az da lise mezunları var. giriş çıkış öğle arası kahvaltı giyim kuşam konusunda onlara her zaman daha rahat bi şekilde çalışma ortamı sundular. bizlere gelince rapor bile almaya kalsak denildi ki heyet yollarım raporunuzun gerçek olup olmadığını ispatlamak için denildi. tabiki yöneticilerde buralı olunca hep kendilerinden olanları tuttular özellikle aynı odada çalıştığımız birisi var benim işimi ortak yapıyoruz daha doğrusu ben memur olup o taşeron olduğu için mevzuata onun yapma resmiyeti yetkisi bulunmadığı için yetki bende olup o sadece işin bi kısmını yapıyor kalanını ben aslında hep onun yapması lazım çünkü başka iş yapmıyor ama resmiyette ben göründüğüm için onu bile yapmak istemiyor. bazen o olmadığı zaman ona ait olan kısmıda yapıyorum ama o bunu suistimal etmek istiyor yani keyfi olarak ortalıkta dolanıyor işi ben yapıyım istiyor ne yapmam lazım