- Konu Sahibi ayakkabidelisii
Evet cok mantikli fikir bu. Normal sekilde yapamam ama sanirim degil mi o aparat gerekPeki kullan at kaplardan alıp, kapaklı olanlardan, onlara yapsanız, akşam da çöp kutusuna atarsınız? Aklıma bir de bu geldi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok mantikli fikir bu. Normal sekilde yapamam ama sanirim degil mi o aparat gerekPeki kullan at kaplardan alıp, kapaklı olanlardan, onlara yapsanız, akşam da çöp kutusuna atarsınız? Aklıma bir de bu geldi...
Evet cok mantikli fikir bu. Normal sekilde yapamam ama sanirim degil mi o aparat gerek
Siz harikasiniz ya cok tesekkurlerAaaaaa bir dakika bir dakikaaaa... Bakın sizin için ne buldummm
Aklıma size yazdıktan sonra geldi, dedim kampla uğraşanlar bunun da bir çözümünü bulmuşlardır... oradan yola çıkarak araştırayım dedim bir de...
Bakın bence bu tam size göre olabilir?
Eki Görüntüle 2582769
Portatif Kamp Tuvaleti WC YERLİ ÜRETİM yeni ürün
yazarsanız çıkıyor şu alışveriş sitelerinde![]()
Siz harikasiniz
Siz harikasiniz ya cok tesekkurler![]()
Ne kadar guzel ne mutlu ailenizeÇok teşekkürler... utandım vallahi...
Ama normal hayatımda da böyleyim...
"Bana sorunu tanımlayın, çözümü bulayım" modundayım sürekli...
Aile eşrafının çok işine yarıyor tabii bu durum
Umarım çok faydalı olur![]()
Yikarken nasil oluyor? Rahat mi sizce? Neyde sakliyorsunuz acaba?3senedir 100 bin kişinin katıldığı festivallere gidiyorum. ilk günler güzel tuvaletlerde işte son günler sıkıntı az çok içkininde etkisiyle tahmin edebiliyorsundur. ben plastik huni gibi bir aparat aldım. onunla ayakta işiyorum. başta zorlandım fizyolojimiz buna uygun değil ama alıştım. artık hastanelerde tahlil verirken bile bunu kullanıyorum çıkıyorum sabunla güzelce yıkayıp koyuyorum. bunun karton olanları da var istersen onlarda al tiksinirim yıkarken filan dersen. ama büyük tuvalet için arkadasın yolladığı tabureli güzel. kamp malzemesi araştırırken görmüştüm.
benim ki bu
ttps://www.hepsiburada.com/buffer-piez-kadinlar-icin-hijyenik-ayakta-iseme-aparati-pm-sguygnu42yt2917
Bir kutusu olsa iyi olur ama yok ben ufak poşette saklıyorum. Yıkarken silikon pasta kapları gibi elimi sabunlarken onuda sabunluyorum yıkıyorum sonra elimi yıkıyorum. Zaten iki sallamada su kalmıyor silikon olduğu için akıyor. Çok çok hijyenik değil yukarı daki anlattığım ortama göre iyi. Rahat mı önce alışamadım aktı filan. Sonra alıştım. Ama bildiğimiz tuvalet tadını vermiyor şimdi ne yalan söyleyeyim ama alışıyor insan çok ta pahalı değil dene evde biraz sonra da işte dene pantolonu iyice bacağına kadar indir yoksa sızabiliyo açıyı tam ayarlama önemli. Hastanede filan çok işimi görüyor valla. Bem huylanıyorum çünkü kalabalık ta en iyisi bu bence her kadının olmalıYikarken nasil oluyor? Rahat mi sizce? Neyde sakliyorsunuz acaba?
Evet mecburiyette pis yerlere de oturmaktansa bu daha iyi bencede. Tesekkur ederim once evde deneyecegim dediginiz gibi sagolunBir kutusu olsa iyi olur ama yok ben ufak poşette saklıyorum. Yıkarken silikon pasta kapları gibi elimi sabunlarken onuda sabunluyorum yıkıyorum sonra elimi yıkıyorum. Zaten iki sallamada su kalmıyor silikon olduğu için akıyor. Çok çok hijyenik değil yukarı daki anlattığım ortama göre iyi. Rahat mı önce alışamadım aktı filan. Sonra alıştım. Ama bildiğimiz tuvalet tadını vermiyor şimdi ne yalan söyleyeyim ama alışıyor insan çok ta pahalı değil dene evde biraz sonra da işte dene pantolonu iyice bacağına kadar indir yoksa sızabiliyo açıyı tam ayarlama önemli. Hastanede filan çok işimi görüyor valla. Bem huylanıyorum çünkü kalabalık ta en iyisi bu bence her kadının olmalı
Deneyimi paylaşırsanız sevinirimEvet mecburiyette pis yerlere de oturmaktansa bu daha iyi bencede. Tesekkur ederim once evde deneyecegim dediginiz gibi sagolun