- 24 Temmuz 2014
- 392
- 483
-
- Konu Sahibi ayakkabidelisii
Senden başka çalışan kimse yok mu onlar tuvaletlerini ne yapıyor.??
Yakınlarda cami yok mu o aparatla lavaboya yapmanız hiccc hijyenik değil
Yakinlardaki esnaflar da hep erkek, kadin calisanlu bir yer yok yakinda bide muhabbet de kuramadimAy çok üzüldüm ya yakın bir esnafta filan varsa orayla konuşsan?
Bir tarafi aciksadece kosede bir yer disardan gözükmez kapiyi da kitlerim içerden yaparken diye dusundum ama evet bencede dogru pislik bi fikirdi zaten buel yikama lavabosu kapali bir yer miki nasil kullanacaksınız bu aleti.Hem hijyenik olmaz ellerinizi yikadiginiz hatta belki orda cay filan ictiginiz bardaklari yikiyorsaniz oraya tuvaletinizi yapmanız olmaz.Absurt gelebilir ama isinizimi degisseniz.
Lazimlil koyacak yer yok bir de nereye dokebilirim ki yaptiktan sonrakapalı bir yer varsa lazımlık mı alsanız çocuklara kullanılandan saçma olacak ama
Amin sagolun. Yerde yok, lavabonun var duvara gidiyorAy çok zormuşAllah kolaylık versin... Su gideri var mı peki lavaboda? Yerde?
ufak bir paravan yapıp örtüyle falan bir köşede yaparsanız her akşam da poşet gibi bir şeye aktarıp temizlersinizLazimlil koyacak yer yok bir de nereye dokebilirim ki yaptiktan sonra(
Aksama kadar kokmaz mi ki? Bunu bir dusuneyim lavabonun durdugu yerde bir yer acilabillir mi lazimlik gibi birsey icin. sonrasinda duzgun bir temizlik yontemi bUlabilirsem super olurufak bir paravan yapıp örtüyle falan bir köşede yaparsanız her akşam da poşet gibi bir şeye aktarıp temizlersiniz
birde oda spreyi alırsınız kokudan rahatsız olursanız geçici bir çözüm sizeAksama kadar kokmaz mi ki? Bunu bir dusuneyim lavabonun durdugu yerde bir acilabulir mi lazimlik gibi birsey icin. sonrasinda duzgun bir temizlik yontemi bUlabilirsem super olur
Insallah bir an önce kurarsınız muhabbet başka bi çözüm yok maalesef.Yakinlardaki esnaflar da hep erkek, kadin calisanlu bir yer yok yakinda bide muhabbet de kuramadim
InsallahInsallah bir an önce kurarsınız muhabbet başka bi çözüm yok maalesef.
Amin sagolun. Yerde yok, lavabonun var duvara gidiyor