• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeri açmak

ysrtrn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
10
0
16
İstanbul
günaydın arkadaşlar ... ben sizden bir yardım isteyeceğim . istanbula yeni taşındık . yeditepe ünv. orda oturuyoruz . babasız 3 çoçuk okutma çalışıyorum. az biraz sermayem var . burda hiç iç çamaşırcı ve çorap üzerine bir mağaza yok . acaba açsam kazanırmıyım . başara bilirmiyim bunun için napmam gerek nasıl yol izlemem gerek . yardımcı olurmusunuz . yoksa pazarcılıkmı yapsam fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Allah yardımcınız olsun.Elinizde belli bir sermayeniz varsa ki babasız 3 çocuk okutuyosunuz madem bence dükkan kirasıydı.İşyeri açılışıydı,Belediyeden çalışma belgesi alması falan derken baya bi harcarsınız.Onlada bitmez giderde gider.Yapamayacagınız anlamına gelmez ama iyi düşünmek gerek.Ben pazarcılıkda işler nasıl yürüyo ne yapmanız gerekiyo bilmiyorum.Nacizane tavsiyem artısıyla eksisiyle tartıp ona göre karar vermek.Duydugum kadarıyla pazarcılarda iyi para kazanıyolar.Eger yapabileceğinize inanıyosanız.Tartın kafanızda her ikisinide ona göre adım atın.Bol şans şimdiden.

tşkler şirine . amin allah hepimizin yardımcısı olsun çok düşünüyorum inş en doğrusuna karar verecem

biz de bu konu üzerinde düşünüyoruz.bu konu çok iyi oldu benim için de :) bence çorap ve çamaşır dükkanları çok fazla işlemiyor.hep böyle durağan dükkanlar gibi geliyor bana.ben de bu konuda kafa yoruyorum.aklıma geldikçe ben de paylaşırım.iyi şanslar :)

biz de bu konu üzerinde düşünüyoruz.bu konu çok iyi oldu benim için de :) bence çorap ve çamaşır dükkanları çok fazla işlemiyor.hep böyle durağan dükkanlar gibi geliyor bana.ben de bu konuda kafa yoruyorum.aklıma geldikçe ben de paylaşırım.iyi şanslar :)

tşkler .sizde fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ne yapabilirsiniz bilemiyorum ama umarım işleriniz yolunda gider..

canim topshopun, zaranin vs defolu urunlerine ulasabilirsen bence en guzeli outlet magazasi acmak corap camasir kompedan gibi cok ucuz urunlerin oldugu surece tutabilir ama gidip yeni inci satmak istersen biraz zor gibi ya da semtin ust katmandir malzemenin en kalitelisini satmak durumundasindir. Ama gercek marka outletler hep alici bulur diye dusunuyorum belki aktarda acabilirsin,

Ne yapabilirsiniz bilemiyorum ama umarım işleriniz yolunda gider..

tşkler. amin bende öyle umut ediyorum .

canim topshopun, zaranin vs defolu urunlerine ulasabilirsen bence en guzeli outlet magazasi acmak corap camasir kompedan gibi cok ucuz urunlerin oldugu surece tutabilir ama gidip yeni inci satmak istersen biraz zor gibi ya da semtin ust katmandir malzemenin en kalitelisini satmak durumundasindir. Ama gercek marka outletler hep alici bulur diye dusunuyorum belki aktarda acabilirsin,

tşkler pixi . çok pahalı şeyler değilde biraz uygun ama kaliteli birşeyler düşünmüştüm . aktar işinden hiç anlamıyorum onun için ayrı bir bilgi gerek sanırsam

Bayanlara özel fitness salonu olan bayan bir arkadaşım var. İşi çok tavsiye ediyor. Franchise sistemi ile çalışıyorlar.
Araştırabilirsiniz.

Ayrıca buranın da yardımı olabilir.... Goer | Girişimcilik Üzerine

ama o iş çok sermaye ister vede eğitmen ben çok spor yapamıyorum kalcamda protez var fikriniz ve görüşleriniz için tşkler

Geçmiş olsun...25-30.000 TL civarında sanırım her şeyi kurup başlamak...Zaten muhtemelen bir spor hocası personeliniz olması gerekecektir.

Back