• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş teklifi mi bebek mi?

arkadaşımın doğuma 1 haftası kalana kadar işe gidiyordu ayrıca fabrikada zor bir işte çalışıyordu hamile kalmak çalışmaya engel değil ki çok istisnai durumlar dışında.

kesinlikle bebek!!!
zaten 31 yaşındasınız daha nereye kadar bekleyeceksiniz hemen yapın derim çok fark olacak aranızda
valla takvime göre bugün başlamamız gerekiyor:) bide dedim ya kabakulak atlattım eşim uzak duruo ya geçerse die nasıl ikna edcez bide o derdim var benim:( yok kuluçka dönemi varmı yok 2. kere olabilimiş kabakulak allam ya

Ben olsam bebegi ertelemem.ise cagirirlarsada baslardim ama bebek dusundugumu soylemezdim.hamilelik olursada korunuyorduk ama oldu falan diye gecistirirdim. Bu kadar ;)

Arkadaşlar merhaba,

Ben özel bir kurumda çalışıyorum ama çok mutusuzum.Yaklaşık 1 yıl oldu burda başlayalı.Bende bir dönem iş aradım heryere haber verdim iş aradığımı hatta eski kurumuma bile geri dönmek istedi.Sonra hiçbiryerden cevap gelmeyince iş aramayı bıraktım.
Buarada 6 yıllık evliyim ve hep iş mevzusundan dolayı bebek olayını ertelemiştik.Artık zamanının geldiğini düşünerek geçen ay gündemimize aldık:) tabi ilk ay sonuçlar pozitif çıkmadı hatta o ara kabakulak geçirdim(allahtan hamile kalmamışım düşük tehlikesi varmış).Rapor aldım ve bir hafta evde dinlendim.Buarada 14 kasım sabahı eski kurumumdaki müdürüm aradı..Seni tekrar işe çağırabiliriz dedi.Çok sevindim ama içimden bir seste ya bebek olayını yinedemi erteleyeceksin diye resmen bağırdı:KK43: şimdi çok arada kaldım sonuçta bir işim var ve çalışıyorum mutsuzda olsam bebek hayalimizi ertelemeyelim diye biyandan da bu fırsat herzaman gelmez ertele bebeği diye düşünüyorum..iki arada bir derede kaldım.siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

işinede git çocuğunuda yap.artık hamile kadınların her hakkı var.kısmet herşey..oluruna bırak.erteleye erteleye yaş olcak 35..sen işinide bırakma çocuk yapmayıda..herşeyin hayırlısı...

Bazen planlarımızın dışında durumlar gelişebiliyor.Yaşınız 31 zaten 35 yaş sonrası riskli oluyor gebelik.
Siz daha iyi bilirsiniz ama iş için daha ne kadar ertelenirki?
Az daha az daha derken az daha bekleyeyim de emekli olayım işine dönmesin olay:)
4 yıl tedaviyle bebek sahibi olan bir anneyim.İnşallah mevlam isteyenlerin hepsine nasip etsin.

hem işe gir hem de hamile kalmayı dene hayat bir piyangodur zaten

Blrde ne kadar planlasanda asla planladığından olaylar farklı gelişir

Arkadaşlar merhaba,

Ben özel bir kurumda çalışıyorum ama çok mutusuzum.Yaklaşık 1 yıl oldu burda başlayalı.Bende bir dönem iş aradım heryere haber verdim iş aradığımı hatta eski kurumuma bile geri dönmek istedi.Sonra hiçbiryerden cevap gelmeyince iş aramayı bıraktım.
Buarada 6 yıllık evliyim ve hep iş mevzusundan dolayı bebek olayını ertelemiştik.Artık zamanının geldiğini düşünerek geçen ay gündemimize aldık:) tabi ilk ay sonuçlar pozitif çıkmadı hatta o ara kabakulak geçirdim(allahtan hamile kalmamışım düşük tehlikesi varmış).Rapor aldım ve bir hafta evde dinlendim.Buarada 14 kasım sabahı eski kurumumdaki müdürüm aradı..Seni tekrar işe çağırabiliriz dedi.Çok sevindim ama içimden bir seste ya bebek olayını yinedemi erteleyeceksin diye resmen bağırdı:KK43: şimdi çok arada kaldım sonuçta bir işim var ve çalışıyorum mutsuzda olsam bebek hayalimizi ertelemeyelim diye biyandan da bu fırsat herzaman gelmez ertele bebeği diye düşünüyorum..iki arada bir derede kaldım.siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?
aynı seyı bende yaptım antalyada benım için çok faydalı bı semıner düzenlenmiş çağırdılar benı de ama tarıhlerı yumurta zamanıma denk gelıo dıye gıtmedım muhtemelen hamılede kalamıycam ıyı mı ettım kötu mu ettım bılmıorum

Back