• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş tavsiye

Bisquits

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
1.672
2.756
53
iş tavsiye edeceklerle iş arayanların buluşma topiki olsun mu burası tatlişler?

Daha önce yapma çiçek abajur nazar ağacı sarkaç tarzı el işleri yaptım ve sattım, bi süre takı tasarımı hem metal hem örgü işleme yaptım, doğal taşlarla ilgili tasarımlar yaptım. Matematik özel ders verdim. Ücretli makale yazdım. Stand hostesliği yaptım.sürücü kursunda müdürlük yaptım. Sekreterlik yaptım beyaz eşya bayiinde, okulda hocalarıma editörlük yaptım, dernek başkanlığı ve organizasyon işleriyle ilgilendim. Osmanlıca çeviri yaptım bi gazete için. Ve şuan işsizim :KK49:

Bi arada kasiyerlik yapmıştım, okurken cafede çalıştım

Daha önce yapma çiçek abajur nazar ağacı sarkaç tarzı el işleri yaptım ve sattım, bi süre takı tasarımı hem metal hem örgü işleme yaptım, doğal taşlarla ilgili tasarımlar yaptım. Matematik özel ders verdim. Ücretli makale yazdım. Stand hostesliği yaptım.sürücü kursunda müdürlük yaptım. Sekreterlik yaptım beyaz eşya bayiinde, okulda hocalarıma editörlük yaptım, dernek başkanlığı ve organizasyon işleriyle ilgilendim. Osmanlıca çeviri yaptım bi gazete için. Ve şuan işsizim :KK49:

Sadece 3 TL katalog ücreti ödeyerek başlayıp ilk sparişinizde 14 TL indirim kazanıp.Her sparişinizde %35 kar ve 5 nesil üyenizden prim kazancıyla işinizi zevke ve kazanca dönüştürebilrsiniz.
ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN ARAYABİLİR YADA ÜYELİK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ.

SAYFAMI İNCELEYİN DERİM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back