• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş mi bebek mi????

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
116
kızlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bişey danışmak istiyorum size.ben 1 buçuk senelik evliyim çocuk çok istiyoruz.geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.biraz zor hamile kaldım ve kimyasal düşükle sona erdi.yaşım 23 bunu belirtmek istedim öncelikle.eşim 30 yaşında.ben çalışmak istiyorum gelecek için yatırım amaçlı.bugunde şans ki eski iş yermden aradılar evlenmeden önce çalıştığım yer.beni çağırdılar.bende seve seve kabul ettim en azından yeni iş stresi olmıcak bildiğim işe devam edeceğim.eski patronumun dediği devamlılık istiyorum bebek falan yapma yaşın genç dedi.onlarda beni kalıcı olarak istiyorlar işe.evlendiğim için çıkmıştım işten.bide hamile kalıp çıkarsam çok ayıp olur diye düşünüyorum.kaç yıllık iş muhabbetimiz dost muhabbetimiz oldu eşi ve kendisiyle.ama bir yandanda bebek çok istiyoruz.bir yandanda ya araba ya ev almak istiyoruz.çalışmakta istiyorum bebekte istiyorum napsam bilemedim.hadi hamile kaldım diyelim sağlık sorunu olmadıkça işe yine devam ederim.ama çıkmak zorunda kalırsam napmalıyım.çünki baştan diyorlar çocuk düşünüyorsan başkasına bakalım dediler.napmalıyım kızlar.sizce?????

kimyasal gebelik ne demek:26:

bence bu sadece öncelik sırası problemi, önceliğin neyse onu seç
hem neden bebekten sonra işi bırakasın ki, normal doğum iznini kullanabilceksen, bakacak bi babaanne, anneanne varsa en azından 2 yaşına, kadar bence işi kabul et

ama açıkcası bu kadar bebek istiyorsanız en güzeli önce çocuk yapıp 3 yaşından sonra senin çalışmaya başlaman, yeni bi iş genç olduğun için çok problem olmaz bence, tabii burda sorun ne kadar sürede hamile kalabileceğin, onuda bilemiyo ki insan

Back