• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş kuruyorum yardım!!!

ASCasc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
44
1
36
İçel Mersin
Arkadaşlar iş kurmaya karar verdim çok fazla birkimim yok ama ütücü açmayı düşünüyorum bilemiyorum tutarmı? Ne kazanırım ne kadar kar ederim elbetteki masrafıda olacak:( Başka firkirleriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim. Ben çok kararsızım kızlar ne yapayım bilemedm. Elimdekini buna dökeceğim buda olmazsa çok zor durumda kalırım. Birde oğlum var her ne iş yapacak olursam olayım tek dileğim iyi bir gelcek sağlamak..

en güzel gelir yemek sektöründe var elinizden geliyosa ev yemekleri üzerine bir lokanta açabilirsin
özellikle öğrenci muhitine yakın olursa daha da kazançlı olur

Arkadaşlar iş kurmaya karar verdim çok fazla birkimim yok ama ütücü açmayı düşünüyorum bilemiyorum tutarmı? Ne kazanırım ne kadar kar ederim elbetteki masrafıda olacak:KK43: Başka firkirleriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim. Ben çok kararsızım kızlar ne yapayım bilemedm. Elimdekini buna dökeceğim buda olmazsa çok zor durumda kalırım. Birde oğlum var her ne iş yapacak olursam olayım tek dileğim iyi bir gelcek sağlamak..
Bence çok güzel bir iş önce el ilanları bastırın sonra sosyal medya üzerinden reklam yapın hatta ekstra evlere bile gidin benim çoğu arkadaşım evlerine çağırıyor

en güzel gelir yemek sektöründe var elinizden geliyosa ev yemekleri üzerine bir lokanta açabilirsin
özellikle öğrenci muhitine yakın olursa daha da kazançlı olur
Öğrenciler ucuz olsun hemen olsun istiyorlar genelde çiğ köfte ve hamburger tarzı besleniyorlar malesef

Back