- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
-
- Konu Sahibi nobodysperfect
Anladığım kadarı ile aileniz anlayışlı insanlar yardımcı olurlar zaten size. Kimse bile isteye işini bırakmaz. Ama bazı durumlarda böyle kararlar vermek gerekebiliyor yapacak bi şey yok. Ha maddi olarak gerçekten sizi tatmin edecek bir karşılığı olsa bi şekilde insan yine kendini teskin edebilir , biraz daha dişimi sıkayım diyebilir. Ama bu durumda yolunuz açık olsun umarım gönlünüze göre ve çok daha iyi şartlarda bir işiniz olurDiş plağımla ilgili borcum var onuda doktor zorlanmadan parça parça kabul ediyor onun dışında bir borcum yok, ne yazıkki artık dayanacak gücüm kalmadı bu hastalıkta yaptıkları son nokta oldu
Teşekkür ederim yorumunuz için, aramaya başlarım bulamama ihtimalinde bile inanın yıprandım o kadar uzun süredir tahammül edip tolere ediyorum ki sanırım sabrımda kalmadıAnlattığınız şeyler hiç insani değil fakat iş bulmadan ayrılmayın. Şu an ortam çok kötü.
Tabi ailem üstüne yardımcıda olurlar bana sorun etmezler. İnanın tatmin edici bir maaş bile almış olsam o parayı harcayacak kendime gezecek zamanım bile yok üstüne pazar günleri de gittiğim zamanlar oluyor. Allah razı olsun inşâAllahAnladığım kadarı ile aileniz anlayışlı insanlar yardımcı olurlar zaten size. Kimse bile isteye işini bırakmaz. Ama bazı durumlarda böyle kararlar vermek gerekebiliyor yapacak bi şey yok. Ha maddi olarak gerçekten sizi tatmin edecek bir karşılığı olsa bi şekilde insan yine kendini teskin edebilir , biraz daha dişimi sıkayım diyebilir. Ama bu durumda yolunuz açık olsun umarım gönlünüze göre ve çok daha iyi şartlarda bir işiniz olur
Ozel sektor malseff berbat. Is bulmadan ayrilma derim. Ayrica nerde calisirsan calis sinirlarini isverenine belli et ve ezdirme kendini. Yeri gelince hayir demesini bil. Emin ol cok cok daha kiymetli olursunMerhabalar, 2018den beri özel bir hastanede muhasebe departmanında çalışıyonum, fazlasıyla yoğun ve bitmek bilmeyen işler var. Bir odada üç kız çalışıyoruz ayın 15 ine kadar sabah 8:30 akşam 22:00 buluyor eve gelmem diğer 15inde 08:30 18:00 bazen biraz daha geç oluyor. Mesai ücreti verilmiyor. Kendime ayıracak hiç zamanım kalmıyor ve aldığım maaş asgari ücretten bir iki tık fazla. İzin almak istediğimde herzaman ekran temizlenecek muhabbeti izin bile alamıyorum. İzin almak istediğimde surat asarak izin verilmesi gelince bir yığın iş. Şuan bile işyerindeki kızın ihmalkarlığı korona oldum ve pozitif çıktığım günün ertesi eve laptop gönderdiler çalışmam için çok bunaldım. Bi yanım iş bulmak zor diyor diğer yanım bu iş beni yıprattı artık bırak diyor siz olsaydınız napardınız birde istifa edince mesai süresi ihbar süresinden düşüyormu
Bu konuda kesinlikle haklısınız, müdüre işten ayrılmak istediğimi söyledim senin gibi elemanı kaybetmek istemem diyip bayramdan sonra tekrar konuşalım dedi o gün bu gündür bir iyi davranıyorki anlamadimOzel sektor malseff berbat. Is bulmadan ayrilma derim. Ayrica nerde calisirsan calis sinirlarini isverenine belli et ve ezdirme kendini. Yeri gelince hayir demesini bil. Emin ol cok cok daha kiymetli olursun
Çok teşekkür ederim yorumunuz için işteyken daha önce çok iş aradım bulduklarıma izin verilmediği için gidemedim ama iş arama izni olduğu için bu sefer daha kolay olur sanırım. İk ile görüştüm mesai saatleri ortalama hesaplanır ve çıkınca hesaba yansıtılır dedi. Eğer zora sokarlarsa haklı nedenle iş akdi feshi yapmak dediğiniz gibi mantıklıMesai süresi değil ama yıllık izin ihbardan düşüyor. Bu piyasada iş bulmadan isten çıkmak biraz riskli.
Ayrıca, işiniz varken iş bulmaniz daha olası. İş görüşmelerinde işsiz adaylar ancak düşük maaş vermek için tercih ediliyor, onun dışında mevcutta işi olan, çalışan kişiler tercih sebebi. Maddi olarak işsiz kalmak sizi yılmayacağız ise sorun yok.
3 yılı geçti iseniz günde 3 saat iş arama izni düştükten sonra yaklaşık 45 gün sizi tutabilirler. Mesai saatleriniz belli ise dava açacağım Mesai ücretlerimi odemediniz diyebilirsiniz, sureyi one cekebilirler
Keşke anlayacak kadar insan olsalar, tüm pandemi boyunca kısa çalışmada gösterip prim eksik yattı sırf maaşı tam yatırdık adı altında mesai bile yaptırdılar. Müdürle konuştuğumda ben kimseyi çalışın diye zorlamıyorum diyo. Diğer iki kızdan biri sevgilisi diğeri eski elemanı
Ah sormayın bu şartlar altında çalışıyoruz ne yazıkki ben sgk faturalama uzm yardımcısıyım tamamlayıcı tss sigortalarlada ayaktan ve günübirlik hastalarin faturalaması bende ve aylık yedi sekiz bin fatura dayanılıcak gibi değilYeni iş bul kaç kız
Raporluyken de çalışmayın. Zaten covidken halin olmaz kiSenin o cücükbeyinli sevgilin bulaştırdı covid oldum halim yok, eşşek değilsen anlarsın çalışmıyorum diyip geçicektin.
Bu arada ben özel hastane&özel sigorta kullanıcısıyım, insanları bu şekilde çalıştırıyorlarsa verdiğim paraları helal etmiyorum