- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
-
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
bir iş konusu da sen açmıştın umarım bulabilmişsindir.Üniversite mezunları zor iş bulurken lise mezunu biraz zor bulur.Ama tatil tur şirketlerine başvuru yapabilir ingilizce istiyorlar aklıma gelirse daha yazarımbu konuyu burdaki arkadasim icin aciyorum kendisinin uyeligi yok neyse bu arkadas 10 senedir yurtdisinda iyi derece ingilizcesi var isletme ve buro yonetimi uzerine sertifikalarida. Esiyle temelli turkiyeye donus karari almislar. Orda is bulma durumu nasil olur dersiniz . Universiteye gitmemis. Turkiyeden lise mezunu 12 sene oncesi kadar litfen yardimci olun
bankacı olmak için yaşın biraz geçmiş.Ne mezunusun sen?ayrıca Türkiye de hemen öyle iş bulunmuyor aklında bulunsunArkadasim turkiyeye doncek ben yurtdisinda is ariyorum bankaci olmak istiyorum
Is tecrubesi az kiyafet magazasinda calisti 2 yil satis yani. Konusmasi aksanli tabi akici ama aksan var turkiyeden gelme oda ben gibi ama uzun yillardir burda yasamiseğer tecrübeliyse aksaansız konuşuyorsa türkçeyi pekala iş bulabilir
evet 88 ve sonrası alıyor artık bankalar ama sen Türkiye de değilmişsin orada da böylemi bilmiyorum.Çocuk gelişimi 2 senelik. bankalar 4 yıllık iktisat,işletme yada 2 senelik bankacılık sigortacılık bölümleri istiyorlarCocuk gelisimi ama ben o alan istemiyorum artik O acidan . 36 yasimdayim yasim gecmismi simdi
ozaman hiç gelmesin çünkü tr şartları kolay değil..iş bulamaz bulsada tutunamaz..Is tecrubesi az kiyafet magazasinda calisti 2 yil satis yani. Konusmasi aksanli tabi akici ama aksan var turkiyeden gelme oda ben gibi ama uzun yillardir burda yasamis
Turkiyeden yurtdisina cikmis biri baska ne is yapcakki turkiyedeki lise diplomanizin buralarda gecmedigini biliyormusunuz kiz yine iyi kotu bir ise girip calismis yani. Turkiyede is bulmak icin illa aksansiz konusup yuksek kademe iste yillarca calismasimi lazim insaninozaman hiç gelmesin çünkü tr şartları kolay değil..iş bulamaz bulsada tutunamaz..
orada meslek edindirme kursları olduğunu biliyorum..omlara katılıp kendini geliştirebiliri...evet iş bulur 800 lira paraya sabah 8 akşam sekiz bir pazar tatil yapmaya razıysa kısacası köle olursa...evet trde deneyim şart üniversiteden bile önemli kariyer şart...Turkiyeden yurtdisina cikmis biri baska ne is yapcakki turkiyedeki lise diplomanizin buralarda gecmedigini biliyormusunuz kiz yine iyi kotu bir ise girip calismis yani. Turkiyede is bulmak icin illa aksansiz konusup yuksek kademe iste yillarca calismasimi lazim insanin
Sen ne is yapiyosun egitimin neorada meslek edindirme kursları olduğunu biliyorum..omlara katılıp kendini geliştirebiliri...evet iş bulur 800 lira paraya sabah 8 akşam sekiz bir pazar tatil yapmaya razıysa kısacası köle olursa...evet trde deneyim şart üniversiteden bile önemli kariyer şart...
konu ben değilim..Sen ne is yapiyosun egitimin ne