- 25 Ağustos 2016
- 85
- 18
- 3
- Konu Sahibi minikgezginnnnn
-
değerlendiricemm ,soracagımm :)Evde tutun sarma işi çok halam evde yapıyor gidip bi tutuncuyle konuşun ben evde tutun sarmak istiyorum diye size veriyorlar teslim ederken paranizi alıyorsunuz tekrar yeni iş veriyorlar
Satarsınız ya zaten kokulu taşın kalıbı var geriye size sadece tüle koyup bağlamak kalıyor gelin buketi falan kolay mesela ben yapmak yerine beceremem diye gidip almayı tercih ederim böyle düşünen çok insan var örgü biliyorsanız örgü de yapabilirsinizumutsuzluktan satamam falanlardan dolayı yapamam diye düşünüyorum,iyi bi fikir tabikideeee
çizim tasarım gibi şeylerim var ama ..moda tasarım öğrencisiyim .yapabilirim herhaldeEl yeteneğiniz varsa bu Penye iplerle cok orjinal seyler yapılıyor.
Instagramda takipçinizi arttirarark satis yapabilirsiniz.
çizim tasarım gibi şeylerim var ama ..moda tasarım öğrencisiyim .yapabilirim herhalde
yaaaaaaaaaa harika :) !! teşekkür ediyorum,kesinlikle öylee ..Bu konuyu okuyunca aklıma babamın orta okula giderken yaptığı bir iş anısı geldi.
Babamların maddi durumu iyi değilmiş ve küçükken yaz tatillerinde kalıcı işler dönem içerisindede gündelik işler yaparmış.
Yoğurt kovaları var ya onları yıkayıp kurulama işi yapmış :)
Bir gün evi boyamadan önce zımpara atma işi yapmış kollarım koptu o tozdan nefessiz kaldım yinede yövmiyemi alayım diye bırakmadım diye anlatmıştı.
Şu an kendisi üniverstede inşaat nölümünde doçent.
Şimdi burdan nereye gelicem bir iş yapacaksan evdende olsa dışardada olsa kararlı olmalısın
merhaba geçen gün ne gördümevde yapabileceğim ek iş arıyorummm yardım edebilecek birilerii varmıdırrr???????????? ne yapabilirizz??
Valla katolog isi diyorum hem kullabip hem satip kazanmak en guzeli.helak sertifikali turk mali ve daha neler neler haa bide zirve isi var hanimlar bence yapabilirsinizevde yapabileceğim ek iş arıyorummm yardım edebilecek birilerii varmıdırrr???????????? ne yapabilirizz??
Hangisi ki oValla katolog isi diyorum hem kullabip hem satip kazanmak en guzeli.helak sertifikali turk mali ve daha neler neler haa bide zirve isi var hanimlar bence yapabilirsiniz
Farmasi canm eger istrrsen yaptdim ederim.ozele gelHangisi ki o
evde yapabileceğim ek iş arıyorummm yardım edebilecek birilerii varmıdırrr???????????? ne yapabilirizz??
Canım katolog isi yapacaksın:) istersen yardımcı olurumaa iyiymiş teşekkür ediyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?