• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umutsuzluktan satamam falanlardan dolayı yapamam diye düşünüyorum,iyi bi fikir tabikideeee
Satarsınız ya zaten kokulu taşın kalıbı var geriye size sadece tüle koyup bağlamak kalıyor gelin buketi falan kolay mesela ben yapmak yerine beceremem diye gidip almayı tercih ederim böyle düşünen çok insan var örgü biliyorsanız örgü de yapabilirsiniz

El yeteneğiniz varsa bu Penye iplerle cok orjinal seyler yapılıyor.
Instagramda takipçinizi arttirarark satis yapabilirsiniz.

Bu konuyu okuyunca aklıma babamın orta okula giderken yaptığı bir iş anısı geldi.
Babamların maddi durumu iyi değilmiş ve küçükken yaz tatillerinde kalıcı işler dönem içerisindede gündelik işler yaparmış.
Yoğurt kovaları var ya onları yıkayıp kurulama işi yapmış :)
Bir gün evi boyamadan önce zımpara atma işi yapmış kollarım koptu o tozdan nefessiz kaldım yinede yövmiyemi alayım diye bırakmadım diye anlatmıştı.
Şu an kendisi üniverstede inşaat nölümünde doçent.
Şimdi burdan nereye gelicem bir iş yapacaksan evdende olsa dışardada olsa kararlı olmalısın

Bu konuyu okuyunca aklıma babamın orta okula giderken yaptığı bir iş anısı geldi.
Babamların maddi durumu iyi değilmiş ve küçükken yaz tatillerinde kalıcı işler dönem içerisindede gündelik işler yaparmış.
Yoğurt kovaları var ya onları yıkayıp kurulama işi yapmış :)
Bir gün evi boyamadan önce zımpara atma işi yapmış kollarım koptu o tozdan nefessiz kaldım yinede yövmiyemi alayım diye bırakmadım diye anlatmıştı.
Şu an kendisi üniverstede inşaat nölümünde doçent.
Şimdi burdan nereye gelicem bir iş yapacaksan evdende olsa dışardada olsa kararlı olmalısın
yaaaaaaaaaa harika :) !! teşekkür ediyorum,kesinlikle öylee ..

evde yapabileceğim ek iş arıyorummm yardım edebilecek birilerii varmıdırrr???????????? ne yapabilirizz?? :110:
merhaba geçen gün ne gördüm
instagramda satış sayfası açıyorsun bir mağaza için o mağaza aracılığıyla satışlardan kar payı alıyorsun öyle bişey...
araştır istersen bi

evde yapabileceğim ek iş arıyorummm yardım edebilecek birilerii varmıdırrr???????????? ne yapabilirizz?? :110:
Valla katolog isi diyorum hem kullabip hem satip kazanmak en guzeli.helak sertifikali turk mali ve daha neler neler haa bide zirve isi var hanimlar bence yapabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar bende bu güne kadar çok zorluk çektim fakat suan iyi kazanıyor. En azından eşime yük olmuyorum. Ona yardımım dokunuyor. Burda yazarsam reklam amaçlı olabilir o nedenle yazmıyorum dilerseniz özelden yazarsın yönlendirebilirsim sizi

merhaba hanimlar ben de network isinde calisiyorum.ilk basladigim zamanlarda bende herkes gibi büyük önyargilarla ise basladim. denerim dedim olmazsa dünynnin sonu degil baska seyler denerim. once ürünlerini kendim bizzat denedim kalitesinden emin olduktan sonra bunu is olarak yapmaya karar verdim sonra 1-2 arkadasima cilt problemleri icin ürünleri denemelerini önerdim. boyle boyle kendime cok guzel bir ekip kurdum. ilk ay sadece 2 kisi üye yaparak 265 tl prim yatti hesabima sonra bu gelir her ay artti. suan iyi bir gelirim var. dogum iznine ayrilmistim eskiden calistigim is yerine geri dönmeyi düsünmeyecek kadar kazancim artti. üstelik bu isi 4 cocukla yapiyorum 2 si bebek olmak üzere. yani bu isin cevreyle zamanla hic ilgisi yok. ileride bana ve cocuklarima saglayacagim gelirin yaninda haftada 5-10 saat ne ki? siz ce de degmez mi? buyrun gelin size de seve seve nasil kazanacaginizi anlatayim risk yok hayalleriniz olsun yeter

Back