- 25 Ağustos 2016
- 85
- 18
- Konu Sahibi minikgezginnnnn
evde yapabileceğim ek iş arıyorummm yardım edebilecek birilerii varmıdırrr???????????? ne yapabilirizz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır ne yazıkki yok ( keşke olsaPul boncuk işleme, kartlara etiket yapıştırma, düğme dikimi falan geldi aklıma...
Çevrende bu tarz iş veren dükkan var mı?
Çok kazandırmaz ama normal mesaili gibi saatlerce yapınca 500 600 bırakır işte.
Allah yardımcın olsun inşallah bulursun.
bende bir umutla yazdım belki denk gelir .okadar cok açılıyor kı bu konu yok maalesef yok
inşallah inşallah arkadaşımAyy bende aradim nezamandir bulamiyorum insallah hemen bulursunuz.
Iyi dileklerimi sunmaya geldim sadece.......
işi elinden almasin diye diyolar kaptırmak istemiyolar:) aman internette varya ordan bakarsin:)bende çok istiyorum dükkanlara sordum, dışarıya yaptırmıyoruz kendimiz yapıyoruz diyolar bulursan banada söyle
bulursam eger hemennn söyliyceeemm :) umarım buluruzzzzzzzzzzzbende çok istiyorum dükkanlara sordum, dışarıya yaptırmıyoruz kendimiz yapıyoruz diyolar bulursan banada söyle
incik boncuk yapabılıyorum ama öyle birşey denemedimm hiiçç :)patik ve bebek yelek örüp satabilrisin:)
internetten çok güzel şeyler var.
kişiden kişiye bağli karşidaki insani beğendirmek de var:)
nerde var nettede çok aradım bulamadımişi elinden almasin diye diyolar kaptırmak istemiyolar:) aman internette varya ordan bakarsin:)
süsleme mi yapıyosunincik boncuk yapabılıyorum ama öyle birşey denemedimm hiiçç :)
aradığı şeyi nedir??nerde var nettede çok aradım bulamadım
nikah şekeri, kapı süsü, kokulu taş... katoolog işi hariç farketmez. eve iş veren bi yer arıyorum. sen böyle ilgilenince umutlandım şimdisüsleme mi yapıyosun
aradığı şeyi nedir??
süsleme mi yapıyosun
aradığı şeyi nedir??
umutsuzluktan satamam falanlardan dolayı yapamam diye düşünüyorum,iyi bi fikir tabikideeeeNikah şekeri gelin çiceği kokulu taş isim veriliyor mu bilmem ama instagramda böyle bir ton sayfa var siz de açıp yapsanız olmaz mı acaba
inşallah bişeyler buluruuztakipteyim konunu