• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş İlanları

whisper34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
185
0
96
İstanbul
Üyesi olduğum bir grubun toplu maillerinden gelen bir ilanı paylaşmak istedim ilgilenen bir arkadaş çıkar belki...

Merhabalar
aşağıdaki ilanda belirtilen kriterlerde eleman aranmaktadır. lütfen çevrenizdekilere ileterek yardımcı olalım.şimdiden teşekkürler herkese
iyi çalışmalar.

Uçak bileti satış ofisimize;
Microsoft office Excel ve Word programlarına hakim,
Samandıra / Sarıgazi çevresinde ikamet eden,
Lise mezunu bayan eleman aramaktayız.
maaş : ilk etapta 450 - 500 TL arası
ilgili arkadaşların;
0216 3116573 nolu telefondan ve s_group2009@hotmail.com mail adresine başvuru yapabilirler.

DURANLAR DERı
Merhaba
biz işyerimize (ofis için) çay ve temizlikle ilgili elaman arıyoruz.
Duranlar deri san.ve dış tic.ltd.şti.
ıkitelli org.san bölgesi aykosan san.st.
Tel : 0212-671 97 85-86
maaş: takriben 600 tl civarı olacak
tercihen ikitelli civarında oturan olacak

Teşekkürler

Gıda sektöründe hizmet gösteren firmamız için kurumsal iletişim ve firma tanıtımı amacı ile görev alacak ofis içi ve saha çalışmasına uygun prezentıbıl bayan personel alınacaktır. Şarların detayı aşağıdadır;

*35 yaşını aşmamış

*Diksiyonu düzgün

*Pazarlama, tanıtım ve iletişim konusunda tecrübe sahibi

*ıstanbul Avrupa yakasında ikamet eden

ış başvurusu için CV lerinizi aşağıdaki mail adresine iletebilir ve iş ile ilgili diğer sorularınız için mail atabilirsiniz.

ıstanbul Haliç Restaurant

Halil Uyan
haliluyan@gmail.com

05322151823

Üyesi olduğum bir grubun toplu maillerinden gelen bir ilanı paylaşmak istedim ilgilenen bir arkadaş çıkar belki...

Merhabalar
aşağıdaki ilanda belirtilen kriterlerde eleman aranmaktadır. lütfen çevrenizdekilere ileterek yardımcı olalım.şimdiden teşekkürler herkese
iyi çalışmalar.

Uçak bileti satış ofisimize;
Microsoft office Excel ve Word programlarına hakim,
Samandıra / Sarıgazi çevresinde ikamet eden,
Lise mezunu bayan eleman aramaktayız.
maaş : ilk etapta 450 - 500 TL arası
ilgili arkadaşların;
0216 3116573 nolu telefondan ve s_group2009@hotmail.com mail adresine başvuru yapabilirler.

bende başvuruda bulunmak isterdim ama maalesef izmirdeyim,size sormak istediğim bişi var bu tip acenteliklerde olmazsa olmaz kesin bilmemiz gereken nedir mesela bilg programı deneyim şart mı bilmek yeterli değil mi ?

merhaba arkadaşlar bende acil iş arıyorum.Bodrum da ikamet ediyorum.ınşaat teknikeriyim,elektrik projesi de çizebiliyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba arkadaşlar .ben güzellik salonuma manikürcü arıyorum. avrupa yakası halıcıoğlu-sütlüce XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back