Uzun süredir bir özel sağlık sektörün da çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum 4 yıldır. böbrek nakli olduğum için engelli kadrosundan girdim. İşimin güzel ve kötü yanları da var. İşim ağır bir iş değil ( fiziki anlamda ) ama haddinden fazla yoğun. 8 saat içinde 330 dan fazla çağrı karşılıyorum. Sadece çağrı karşılamakla da değil onun dışında yapılan anket aramaları aktarım vs diye diye 450 in üstüne çıkıyor. İş yerimde 8 yıllık çalışan abiler ablalar bile asgarî ücret alıyorlar. İşimde hiç bir şekilde ilerleme rütbe şansım yok . Ek olarak 3 vardiya çalışıyoruz 8/4. 4/12. 12/8 bu benim hayatımda ne yazık ki bir çok olumsuzluk yaratıyor böbrek hastalığım konusunda uyku düzeni olmadığı için sabit çalışma saati olmadığı için defalarca böbreğin iflas etme durumuna kadar geldim. 4 yıldır bu mesleği yaptıgimdan dolayı konuşmaktan çenem de artık sıkıntı var çenemi açamıyorum doktorlar çok kullanmaktan dejenerasyon olmuş ameliyat diyorlar. İşin yükü ağırlığı karşı müşterilerin memnuniyeti filan derken Kendi hayatımı riske atıyorum takipli olduğum doktorum ek olarak psikolog ve psikiyatri doktoru bile hayatında değişiklik yapman bu iş senin rutin sağlık hayatını riske atıyor ek olarak sosyal hayatını da mahvediyor diyor. Ama çalıştığım kurum sağlık sektörü olduğu için çalıştığım hastanede ücretsiz faydalanabiliyorum. İş bulma imkanım yüksek yani istifamı verip ertesi gün tekrar başka işe girebileceğim iş yerleri var . Fakat burda ücretsiz sağlık hizmeti alıyorum diye 4 yıldır çalışıyorum ama bu seferde sürekli hayatı risk e giriyorum . Ne önerirsiniz?