• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is görüsümesinde ne giymeli?

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba kizlar!

Is görüsmesine giderken ne giymeli ve özellikle hangi rengi secmeli???

Ben calistigim dönemlerde hep is görüsmelerinde siyah beyaz klasik takilirdim ama bu artik gecerlimi?? Gerci ben her zaman sadelkten yanayim...kaydirigubbakcemile3

Fikirlerinizi paylasin kizlar..! kaydirigubbakcemile5

bir yazıda okumuştum. kahverengi giymeyin diyordu. çünkü bu renk karşı tarafa "seninle iletişime geçmek istemiyorum" mesajı veriyormuş. ben çok severim oysa...

çok fazla cıvıl cıvıl giyinmemek, daha pastel renkleri tercih etmek gerekliymiş. Siyah-beyaz kombinasyonu en çok tercih edilen. Ben açık mavi bir gömlek ya da bluzu da tercih ediyorum çünkü mavi karşı tarafta güven duygusu uyandıran bir renkmiş.

pantolon ceket yada ceket etek farketmez cıddı olmalı etek sede fazla yırtmac falan garıp olur derım ben sıyah beyaz kombın yada lacıvert tercıh ederım

klasik giyin düğüne gider gibi gitme saçlarınıda düzelt mümkünse abartıdan kaç

Benim yarın iş görüşmem var. Alta mavi kot, üste beyaz bir gömlek giyicem. Bakalım nasıl etki edecek :)

ben suana kadar cok dikkat etmedim ama cogu yerden de cagrıldım giyimin spor veya klasik olmasından cok konusmaya bakarlar diye dusunuyorum

iş görüşmesinin rengi MOR dur..

karşınızdakinin üstünde kalıca bir etki bıraktığınız söylenir..

işin tipine göre ne giyeceğin değişir ama MOR bir aksesuar olsun en azından bir dene bakalım

halkla ilişkiler uzmanlarının lafını söylüyorum
siyah hırslı olduğunuzu gösterir ve bu da işverenin hoşuna gider tabi
ama bu hırsın kendi çapınızda ve kimseye zarar vermeden olduğunu belirtmek istiyorsanız pembelerle kullanmalısınız
yani mesela siyah bir takımla pembe bluz ideal olur

ama benim fikrim bundan anlayan, renklere dikkat eden işveren sayısı çok azdır
ben kahverengiyi çok severim ve kahverengi kesinlikle önerilmeyen bir renktir
ama çoğu iş görüşmelerime kahverengi ceket kremsi bir gömlek ile gittim, hepsine de kabul edildim

yani bunlar dünyanın sırları değil bence
makyajın sade olacak, bakımlı görüneceksin, ciddi görüneceksin, takıların abartı olmayacak, zarif duran şeyler olacak
ama bunların tümü bence kendini iyi hissetmek karşındakine de kendine güvenin olduğunu ifade etmek için yapılan şeyler

kolay gelsin, umarım gönlünce olur a.s.

kıyafet ınsanın kendıne olan ozgüvenini yansıtır ,onun ıcın gıydigimiz kıyafetin bızımle bütünlşmesi gerekir kendi zevkimizden birseylerin yansıması gerekir ozaman doğru seçimdir

ciddi olduğunuzu karşı taraf anlamalı
çok spor bir kıyafet ilk izlenim için uygun değil bence
abartsız bir makyaj, güzel bir parfüm ve şık, sade ama iz bırakacak aksesuarlar kullanılmalı bence
mesela siyah etek / pantolon ve saten beyaz gömlek giydiğinizde boynunuzda inci bir kolye olmalı

siyah yada gri etak yada pantolon ...üzerine krem,beyaz,açık mavi şık bir gömler...kaliteli ve şık görünen bir ayakkabı...

Ben´de gecen hafta mülakata davet edildim..Müsteri Hizmetleri icin..!

Gittim ve yarin kismetse ilk adimi atiyorum..Egitimlere basiyorum...Kabul edildim yani..!

Mülakatta giydiklerim siyah bir elbise ve beyaz gömlek...bunlara uygun bir basörtü kullandim..! Onun haricinde sadece (var ile yok arasi yani) makyaj ve kendime güvendigimi gösteren bir durus..!

Hadi bundan sonra´da HAYIRLISI!

:Saruboceq::nazar:

Back