Evet bayanlar kısace kendimdem özgeçmişimden biraz bahsedeyim... ben işletme mezunu bir bayanım ve 8 aylık evliyim. Evlenmeden önce İstanbulda yaşıyordum ve orada bir ilçe belediyesinde güzel bir birimde 3 yıl boyunca çalıştım ve güzel birikimlerim oldu.. Şehir dışı evlilik nedeniyle ben işimi bırakmak zorunda kaldım ve dolayısıyla şuanda küçük bir ilçede eşimin memleketinde yaşıyorum.
Burada belediyeye başvurmak istiyorum tabiki referanssız olmaz bunu biliyorum. İstanbulla bağlantıya geçtim belediye başkanı ile benim burada belediye başkanından randevu alıp en azından onunla ön görüşme yapıp cv mi bırakmam gerektiğini söylediler. Daha sonra da onlar devreye girip oluruna bakacaklar ileriki aşamayı İstanbul ve buradaki belediye başkanı konuşarak olur ya da olmaz gibi sonuca bağlayacaklar ki olabilir diye düşünüyorum. Bu tarz temaslarda çok sıkıntı olmuyor sanırım...
Şimdi asıl sorum şu ben ilk defa iş görüşmesine gitmiş olacağım çünkü belediye geçmişimde de böyle bir görüşmem olmadı. İş görüşmesine gittiğimde cv mi vermemin yanında konuşmam da gerekecek kendimi nasıl tanıtabilirim ne yapmam gerekiyor? Konuya ilk olarak nasıl girmem gerekir? Ben daha önce burda şu şu işi yaptım gibi konuşmalıyım da peki orada işe başlamak istediğimden nasıl bahsetmeliyim? Gerçekten çok heyecanlıyım ben direk başkandan randevu alıp onunla konuşacağım biraz beni rahatlatır mısız sizden gelecek tavsiyelere yorumlara ihtiyacım var...
Gerçekten çalışmak istiyorum artık burası çok küçük bir yer hele de İstanbuldan sonra... Evet bayanlar cvplarınızı bekliyorum